MENÜ

Diego'nun 99. golü Barcelona'ya 100. golü ise Altınordu'ya

Diego Ribas, Avrupa kıtasındaki 99. golünü Devler Ligi'nde Barça'ya attı, Sambacı'nın 100. golü Altınordu'ya nasip oldu.

Diego'nun 99. golü Barcelona'ya 100. golü ise Altınordu'ya

99. gol Barcelona'ya

2004-05 sezonunda Portekiz ekibi Porto formasıyla Avrupa kıtasına ayak bastı Diego Ribas... İlk gol sevincini de ligde Nacional karşısında yaşadı. Kısa sürede parladı, devlerin dikkatini çekti. Porto’dan Werder Bremen’e, oradan Juventus’a geçti. Ardından Wolfsburg ve Atletico Madrid formalarını giydi. Brezilyalı yıldız bu süreçte Bayern Münih, Borussia Dortmund, Chelsea, İnter Milan gibi dünya devleri karşısında gol atma başarısı gösterdi. 2011-12 sezonunda

100. gol Altınordu'ya

Atletico Madrid, Avrupa Ligi Kupası’nı kaldırırken, finalde Atletic Bilbao ağlarını sarstı. Avrupa kıtasındaki 99. golünü ise geçtiğimiz sezon Devler Ligi’nde Barcelona’ya karşı attı. Diego, Fenerbahçe formasıyla Türkiye’ye geldiğinde Avrupa kariyerinde 99 golü ve 99 asisti bulunuyordu. 100. asistini geçtiğimiz hafta kupada Bayburt Grup İl Özel İdare karşısında yapan Brezilyalı yıldızın 100. golü de yine bir kupa maçında, Altınordu filelerine gitti.

Haberin Devamı
YORUM YAZ