MENÜ

Diarra'ya Çin'den teklif var

PTT 1. Lig'de gol krallığı yarışında zirvede yer alan Antalyaspor'un forveti Lamine Diarra'ya Çin'den iki takım transfer teklifinde bulundu.

Diarra'ya Çin'den teklif var

Çin'den iki takım, Antalyaspor'un golcü oyuncusu Lamine Diarra'yı transfer etmek için harekete geçti. PTT 1. Lig'de gol krallığı yarışında zirvede yer alan Senegalli futbolcuyu, Partizan'da oynadığı süreçteki teknik direktörünün, Çin'de çalıştırdığı Beijing Enterprice takımına transfer etmeyi istediği öğrenildi. Ülkesinde şampiyonluğa oynayan Beijing Enterprice, Diarra transferini gerçekleştirmek için Antalyaspor Kulübü'ne teklif sundu.

Sırbistan basınında da Diarra'ya Çin'den iki takımın transfer etmek için görüşmelere başladığı ve Beijing Enterprice takımının 2 milyon lirayı gözden çıkardığı yönünde haberler yer aldı.
Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, Diarra hakkında hem menajer hem de kulüp tarafından transfer talebi geldiğini belirtti. Şampiyonluk hedefiyle mücadele ettikleri ligde Diarra'yı kadroda bulundurmak istediklerini vurgulayan Gencer, "Maddi olarak sıkıntıda olmamıza ve zor günler yaşamamıza rağmen Diarra ile yolumuza devam etmek istiyoruz. Gelen tekliflere de açığız. Asıl düşüncemiz şampiyon olmak ve şampiyonluğu kazanacak kadroda Diarra'nın da yer alması. Antalyaspor'un maddi sıkıntısını çözmesine fayda sağlayacak bir teklif sunulursa ancak o zaman transferi düşünebiliriz" diye konuştu.

DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ