MENÜ

Diagne'ye Crystal Palace ve Brighton'dan sonra Watford da talip oldu

İngiltere Premier Lig'in bitimine 3 hafta kala küme düşen West Bromwich Albion'da golcü futbolcu Mbaye Diagne, Watford'un listesinde yer alıyor. ngiltere Championship'te sezonu ikinci sırada tamamlayıp önümüzdeki sezon Premier Lig'te mücadele etmeye hak kazanan sarı siyahlılar, Senegalli yıldızla yaz transfer döneminde sözleşme imzalamayı planlıyor. Bonservisi Galatasaray'da bulunan Senegalli futbolcu ile Crystal Palace ve Brighton da ilgileniyor.

Diagne'ye Crystal Palace ve Brighton'dan sonra Watford da talip oldu

Bonservisi Galatasaray'da bulunan Senegalli futbolcu Mbaye Diagne'nin talipleri artıyor.

Haberin Devamı

Football365.com'un Sky Sports'a dayandırdığı haberine göre 29 yaşındaki golcü son olarak İngiltere Championship'te sezonu ikinci sırada tamamlayıp önümüzdeki sezon Premier Lig'te mücadele etmeye hak kazanan Watford'un gündemine geldi. Gelecek sezon için ligde kalacak bir takım kurmayı hedefleyen sarı siyahlı ekip yaz transfer döneminde Diagne'ye imza attırmayı planlıyor.

Haberin Devamı

2 talibi daha var

İngiltere Premier Lig'in bitimine 3 hafta kala küme düşen West Bromwich Albion'dan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Senegalli golcü, Premier Lig ekipleri Crystal Palace ve Brighton'ın da gündeminde yer alıyor.

15 maçta 5 gole katkı

Devre arası transfer döneminde Galatasaray'dan West Bromwich Albion'a kiralanan Mbaye Diagne, lacivert beyazlılarla ligde çıktığı 15 maçta 3 gol 2 asistlik performans sergiledi.

YORUM YAZ