MENÜ

Diagne geri mi geliyor?

Fanatik TV'de yayınlanan Fanatik Sahada programında Galatasaray'ı yakından takip eden muhabirimiz Metin Karabaş, Seçil Menteş'in sorularını yanıtladı.

Galatasaray'ı yakından takip eden muhabirimiz Metin Karabaş, Fanatik TV'de yayınlanan Fanatik Sahada programında Seçil Menteş'in sorularını yanıtladı.

Haberin Devamı

Trabzonspor - Galatasaray maçı öncesi genel bir değerlendirmede bulunan Metin Karabaş, ara transfer döneminde Galatasaray'a kimlerin gelebileceğini de değerlendirdi.

Diagne geri gelecek mi? sorusuna ''Diagne gelmek istiyor onu net bir şekilde söyleyeyim. Orada da mutsuz, genelde mutsuz bir adam, Galatasaray'dan da bu yüzden ayrılmıştı. Orada da benzer hareketleri ve davranışları devam etti. Galatasaray'ın da Diagne'ye 16 milyon Euro civarında bir ücret verdiğini biliyoruz az buz bir para değil. Bugün Diagne'yi siz o paraya satamazsınız. Elinizdeki iki forvette sakat, forvet almanız gerekiyor. Ben öyle ön görüyorum ki eğer teknik ekipte, Diagne ile görüşeceklerdir mutlaka. Yani sözlü bir anlaşma yapılacaktır. Diagne'nin dönme ihtimali her geçen gün benim gözümde biraz daha yükseliyor. Gerek mecburiyetler gerek sakatlıklar gerek bütçe durumu, Diagne'nin Galatasaray'a dönme ihtimalini yükseltiyor'' şeklinde yanıt verdi.

YORUM YAZ