MENÜ

Devlerin kabusu Kayseri

Kayserispor’un devirdiği Fenerbahçe ve Galatasaray’dan sonra son kurbanı lider Beşiktaş oldu. Sergen Yalçın’ın öğrencileri, 3 puanı Aboubakar’ın 88’deki golüyle kaçırırken, tırmanışını sürdüren ekip yenilmazlik serisini 7 maça çıkardı.

Devlerin kabusu Kayseri

Süper Lig’in ikinci yarısında Sergen Yalçın’ın göreve gelmesiyle önce Fenerbahçe’yi 4-1’le geçen, ardından da TT Arena’da Galatasaray’ı 2-1 yenen Sarı- Kırmızılı ekip, şampiyonluğun en güçlü adayı Beşiktaş’a da korku dolu anlar yaşattı.

Vodafone Arena’da Aboubakar’ın golüyle 1-0 geriye düşmesine rağmen hücum futbolundan bir an olsun vazgeçmeyen Sergen Yalçın’ın ekibi, Umut Bulut ve Beck’in kendi kalesine attığı golle 2-1 öne geçmeyi başarsa da Aboubakar’ın 2. golüne engel olamadı fakat güçlü rakibinden 1 puanı koparmayı başardı. Kayseri aynı zamanda bu sezon Süper Lig’de Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe ile oyandığı altı maçta 2 galibiyet, 3 beraberlik elde ederek önemli bir başarının altına imza attı.

Umut bulut sırtlıyor

Son 7 maçında yenilgi yüzü görmeyen Kayserispor, elde ettiği 4 galibiyet, 3 baraberlikle düşme potasından bir adım daha uzaklaştı. Kayseri’nin ilk golünü kaydeden Umut Bulut, Fenerbahçe ağlarından sonra Beşiktaş filelerini de boş geçmezken, deneyimli golcü forma giydiği son 6 maçta 4 gole katkıda bulunmayı başardı. Bir dönem Beşiktaş’ta oynayan Erkan Kaş da, Umut’un kaydettiği golde asisti yapan isim oldu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ