MENÜ

Devler Donnarumma'nın peşinde

Milan, yeni sözleşme teklifini reddeden 18 yaşındaki kaleci Gianluigi Donnarumma’nın fiyatını belirledi. Çizme ekibi, Real Madrid, M.United ve PSG’nin istediği İtalyan eldiven için 60 milyon Euro talep ediyor.

Devler Donnarumma'nın peşinde

İtalya Serie A ekibi Milan’ın 18 yaşındaki file bekçisi Gianluigi Donnarumma’nın, Çizme ekibinin senelik 5 milyon Euro’dan (19 milyon TL) 5 yıllık yeni sözleşme teklifini reddetmesi gündeme bomba gibi düştü.

Corriere dello Sport, “Yüksek sadakatsizlik” manşetini atarken, Tuttosport, “Gigio Milan’dan ayrılıyor” yorumunu yaptı. İspanyol gazetesi AS, “Donnarumma Madrid’e yakın”, Marca da, “Gidiyor” başlığı ile Real Madrid’in genç kaleciye ilgisi olduğunu vurguladı. İtalyan temsilcisi, sözleşmesinin bitmesine 1 sene kalan Donnarumma’nın bu tavrı sonrasında oyuncunun gelecek sezon bonservissiz takımdan ayrılmaması için gelen teklifleri değerlendirme kararı aldı.

Buffon’un veliahtı...

Kırmızı-Siyahlılar, yeni sözleşme teklifini reddedip, ayrılmak istediğini açıklayan 18 yaşındaki kaleci için 60 milyon Euro (235 milyon TL) isterken, Devler Ligi kupasını kazanan Real Madrid, UEFA Avrupa Ligi’nde zafere ulaşan Manchester United ve Fransız devi PSG’nin oyuncu ile ciddi biçimde ilgilendiği biliniyor. İtalyan Milli Takımı’nda Buffon’un veliahtı olarak gösterilen Donnarumma, bu sezon da çok başarılı bir performans sergilemişti.

Haberin Devamı
YORUM YAZ