MENÜ

Devil May Cry 5'in çıkış tarih açıklandı ve yeni fragman geldi

Capcom'un geride bıraktığımız E3 fuarında sürpriz bir şekilde Xbox etkinliğinde gösterdiği Devil May Cry 5, milyonlarca oyuncuyu heyecanlandırdı. Gamescom 2018 fuarında tekrar sahne alan yapımın çıkacağı tarih nihayet netleşti. Belirtilenlere göre oyun, 8 Mart 2019 tarihinde piyasada olacak.

Devil May Cry 5'in çıkış tarih açıklandı ve yeni fragman geldi

PC, PlayStation 4 ve Xbox One platformlarına çıkan yapım, Nintendo Switch'i es geçiyor. Konsollarda 60 FPS olarak çalışacağı açıklanan Devil May Cry 5 için yayınlanan yeni fragmanda ise Nero'yu bir kez daha aksiyonda görüyoruz. Oynanış olarak fazlasıyla dördüncü oyuna benzetilen Nero'nun komboları, dördüncü oyunu oynayan oyunculara yabancı gelmeyecektir. Ağır ancak etkili kapma hareketleri sayesinde dövüş arenasını dağıtan Nero, bu kez mekanik koluyla birlikte daha fazla heyecan etkisi yaratacak.

Haberin Devamı

Diğer bir yandan fragmanın sonunda gözüken Dante'nin ise motorsikletini silah olarak kullanması oldukça güzel bir fikir olmuş. Bakalım yeni oyun, eski DMC fanlarını memnun edebilecek mi? Hikaye anlamında daha oturaklı bir senaryo gidişatının olacağı yapımda umarız tekrar Dante'nin geçmişini izlemek zorunda kalmayız.

Kaynak: Merlinin Kazanı

OYNANIŞ VİDEOSU İÇİN TIKLAYIN

YORUM YAZ