MENÜ

Detroit - Utah maçının kameramanı corona virüs nedeniyle komada

NBA sezonu askıya alınmadan sadece 4 gün önce oynanan ve daha sonra corona virüs teşhisi konulan Rudy Gobert ile Donovan Mitchell'ın formasını giydiği Utah Jazz'in Chris Wood'un oynadığı Detroit Pistons'a konuk olduğu maçta kameraman olarak çalışan görevlinin corona virüs nedeniyle komada olduğu belirtildi.

Detroit - Utah maçının kameramanı corona virüs nedeniyle komada

NBA'de corona virüs salgını nedeniyle sezon askıya alınırken bu karardan 4 gün önce oynanan Detroit Pistons - Utah Jazz maçının kameramanına corona virüs teşhisi konuldu.

Haberin Devamı

İsmi açıklanmayan kameramanın durumu, arkadaşları tarafından yerel medya aracılığıyla paylaşıldı.

50 yaşındaki kameraman, Detroit Pistons'ın sahası Little Caesars Arena'da yıllarca görev yaparken Pistons - Jazz maçı sonrası da soyunma odası röportajları gerçekleştirmiş.

Kameramanın, corona virüse tam olarak nerede, nasıl, ne zaman yakalandığı bilinmiyor. Arkadaşı Grov Tigue'in yaptığı açıklamaya göre maçtan yaklaşık 1 hafta sonra kendini hasta hissetmeye başladı. Evde kullandığı ilaçlar işe yaramayınca da 18 Mart'ta hastaneye gitmeye karar verdi.

Hastanede ilk etapta oksijen seviyesi düştüğü için solunum cihazına bağlanan hastanın daha sonra komaya girdiği belirtildi. Salı günü komadan kurtulmasına rağmen nefes almakta yaşadığı sıkıntı nedeniyle yeniden komaya alındığı aktarıldı.

Haberin Devamı

NBA'de ilk olarak Utah Jazz oyuncusu Rudy Gobert'in corona virüs testi pozitif çıkarken sonrasında takım arkadaşı Donovan Mitchell ve Detroit Pistons forması giyen Chris Wood, hastalığa yakalanan isimler olmuşlardı.

Detroit - Utah maçının kameramanı corona virüs nedeniyle komada

YORUM YAZ