MENÜ

Derbilerde durum 9-0!

Vestel Venus Sultanlar Ligi’ndeki derbi karşılaşmasında Fenerbahçe, ezeli rakibi Galatasaray’ı konuk etti. Sarı Melekler, ilk seti kaybettiği mücadelede çabuk toparlandı ve rakibini 3-1 mağlup ederek ligdeki galibiyet serisini 12’ye çıkardı

Derbilerde durum 9-0!

Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımı, Vestel Venus Sultanlar Ligi 20. hafta maçında Galatasaray’ı Metro Enerji Salonu ’nda konuk ettiği mücadeleden 3-1 galip ayrıldı. Sarı-Lacivertliler böylece ligdeki galibiyet serisini 12 maça çıkardı. Ayrıca bu maçla Türk sporunun yüz yıllık çınarları bu sezon 3 farklı branşta 9. kez karşı karşıya geldi. Futbol, basketbol ve voleyboldaki kapışmalarda kazanan yine Fenerbahçe oldu ve derbilerdeki genel skor 9-0’a ulaştı!. İlk sette skor sürekli değişkenlik gösterdi. 6 set sayısı sonunda setin kazananı 28-30 ’luk skorla konuk takım Galatasaray oldu.

Cim Bom hatalar yaptı

İkinci sete daha iyi başlayan Sarı Melekler, seti 25-18 kazanarak skoru 1-1 ’e getirdi. Mücadelenin 3. seti büyük çekişmeye sahne oldu. Fenerbahçe son bölümdeki üstün oyunuyla seti 25-23 kazanarak skoru 2-1’e getirdi. Karşılaşmanın dördüncü setinde Cim Bom, servis ve hücumda hatalar yaptı. Sarı Melekler bu bölümde kontrolü ele aldı ve üstün oyunuyla da dördüncü seti 25-12 kazanarak, karşılaşmadan 3-1’lik sonuçla galip ayrıldı.

İŞTE 9-0'LIK O SERİ:

FUTBOL
Fenerbahçe-Galatasaray: 2-0

********
ERKEK BASKETBOL

EUROLEAGUE
Galatasaray-Fenerbahçe: 87-103
Fenerbahçe-Galatasaray: 85-80

SPOR TOTO SÜPER LİGİ
Galatasaray-Fenerbahçe: 92-74

********
KADIN BASKETBOL

BİLYONER.COM KADINLAR LİGİ
Fenerbahçe-Galatasaray: 77-55

*******
KADIN VOLEYBOL

VESTEL VENÜS SULTANLAR LİGİ
Galatasaray- Fenerbahçe 1-3
Fenerbahçe-Galatasaray: 3-1

*********
ERKEK VOLEYBOL

EFELER LİGİ
Fenerbahçe-Galatasaray: 3-0
Galatasaray-Fenerbahçe 1-3

Haberin Devamı
YORUM YAZ