MENÜ

Derbide sıfır risk!

Galatasaray’ın hocası, Beşiktaş karşısında kazanan kadroyu bozmayı düşünmüyor. Tek soru işaretini Sabri ile Cavanda arasında yaşayan Riekerink, Belçikalı’nın ilk maçı olacağı gerekçesiyle riske girmek istemiyor.

Derbide sıfır risk!

Rizespor maçının ardından galibiyetten çok Beşiktaş derbisiyle ilgili konuşan Jan Olde Riekerink, artık sadece derbiyi düşündüğünün sinyalini vermişti. Hollandalı çalıştırıcı, Süper Kupa’yı elinden aldığı Beşiktaş’ı ligde de dize getirmek amacında. Kadro çalışmalarına başlayan Riekerink, kazanan 11’i bozmayı pek düşünmüyor. Rizespor karşısında etkili bir oyun ortaya koyan futbolcularını aynı diziliş ve sistemle sahaya sürmeyi planlayan Hollandalı çalıştırıcı, sadece sağ bekte soru işaretine sahip. Sabri Sarıoğlu’ndan yeterince memnun olmayan Riekerink, bu bölgede hazır olan Cavanda’ya forma verebilir. Ancak Hollandalı hoca, Cavanda’nın ilk maçı olacağından dolayı bunu risk olarak görüyor. Olası bir hata durumunda Cavanda’yı da erken kaybetmek istemiyor.

De Jong kulübede

Öte yandan Riekerink, Kayseri maçında devre arasında aldığı Selçuk İnan’ı da yine ilk 11’de görevlendirecek. Kaptan’ın Rize karşısındaki performansını beğenen Riekerink, Tolga ile Selçuk’u beraber oynatacak. De Jong ise bu kez tribünde değil, yedek kulübesinde olacak.

Metin Karabaş

Haberin Devamı
YORUM YAZ