MENÜ

Derbide Başkanlar yan yana

İstanbul Valisi Yerlikaya’nın daveti öncesinde aralarında demeç savaşları yaşanan başkanlar Ali Koç ve Mustafa Cengiz, son derece samimi görüntüler verdi. İki başkana ise protokol tribününde Bakan Kasapoğlu da eşlik etti.

Derbide Başkanlar yan yana

Süper Lig’de nefes kesen haftanın heyecanla beklenen maçı olan Fenerbahçe-Galatasaray derbisinde dostluk rüzgarları esti. Geçtiğimiz hafta içinde tansiyonu yüksek maçlar öncesinde İstanbul Valisi Ali Yerlikaya’nın daveti üzerine, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir’in yanı sıra Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, valilikte bir araya gelmişti.

Haberin Devamı

Buzları erittiler...

Fair-Play ortamının oluşması adına önemli mesajların verildiği toplantının ardından ilk olarak önceki gün Beşiktaş ve Trabzonspor başkanları Vodafone Park Stadı’ndaki karşılaşmayı birlikte, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile birlikte izledi. Dün de Bakan Kasapoğlu, soluğu Ülker Stadı’ndaki maçta aldı. Bundan önce aralarında sert demeç savaşlarının yaşandığı Ali Koç ile Mustafa Cengiz, son derece samimi görüntüler verirken, aralarındaki buzları erittikleri görüldü.

Maçı da iki başkan, Kasapoğlu ile birlikte yan yana oturarak izledi. Protokol tribünündeki samimi ortam, herkes tarafından son derece şık bir hareket olarak algılanırken, bakan iki başkanı mücadele sonrasında tebrik etti ve dosthane bir ortamda bu üçlü stattan ayrıldı.

YORUM YAZ