MENÜ

Spor dünyasının deprem sonrası acı kayıpları

Türkiye'nin 10 ilini etkileyen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki 2 deprem sonrası spor camiasında da birçok branşta deprem felaketinde hayatını yitirenlerin haberleri maalesef gelmeye devam ediyor.

Spor dünyasının deprem sonrası acı kayıpları

Asrın felaketi olarak tarif edilen, Türkiye'nin 10 ilini etkileyen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki 2 deprem sonrası herkes umutla enkaz altındaki yakınlarının çıkartılmasını beklerken, birçok kişi de ailesini, yakınını kaybetti. Spor camiasında da birçok branşta deprem felaketinde hayatını yitirenlerin haberleri maalesef gelmeye devam ediyor.

Haberin Devamı

Milli hentbolcuyu kaybettik

Hatay'dan beklenen umutlu bekleyişten kötü haber geldi. Hatay Rönesans Rezidansı'nda yapılan enkaz çalışmalarının 8 gününde, A Milli Erkek Hentbol Takımı kaptanı Cemal Kütahya'yla birlikte, oğlunun cansız bedenine ulaşıldı.

3 ilde 4 voleybol hakemimiz

Voleybol camiasında ilk günden bu yana gelen vefat haberlerine dün de yenisi eklendi. Hatay Voleybol Gençlik ve Spor’un yıldız takımı oyuncusu Ece Yürek'in hayatını yitirdiği belirtildi. Türkiye Voleybol Federasyonu, Kahramanmaraş bölgesi aday hakemi Sevgi Cihangir'i, Hatay bölgesi ulusal hakemi Nimet Akbulut'u, Adıyaman bölgesi ulusal hakemlerinden Mustafa Boy ve il hakemi Gülşah Boy'un vefat ettiğini açıkladı. Açıklamada ayrıca voleybol antrenörü Feyzullah Köylü'nün hayatını kaybettiği belirtildi.

Haberin Devamı

Kahramanmaraş'ta tenis antrenörü

Kahramanmaraş merkezli deprem tenis camiasını da vurdu. Kahramanmaraş Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünde tenis antrenörü olarak görev yapan Tuba Pidecioğlu, eşi İhsan Pidecioğlu ve oğulları Mehmet Pidecioğlu'nun depremde hayatını kaybettiği bildirildi. Tenis federasyonu ayrıca Hatay İl Temsilcisi Murat Ali Yapar ve eşinin de bu felakette vefat ettiğini duyurdu.

Adıyaman'da 2 kürek sporcusu

Aynı şekilde Kürek federasyonu, Adıyaman Gençlik ve Spor Kulübü sporcularından Mir Berke Mutlu ve Halil İbrahim Elvermez’in depremin etkilediği illerden olan Adıyaman'da hayatını kaybettiğini açıkladı. Atıcılık sporcusu Sadi Dertli'nin de deprem felaketinde yaşamını yitirdiği bildirildi.

YORUM YAZ