MENÜ

Lukas Podolski'den Türkiye'ye dev destek: Kardeşiniz Poldi her zaman yanınızda

Galatasaray'da forma giydiği dönemde taraftalarının gönlünü kazanan Lukas Podolski, ayrılalı yıllar olmasına rağmen Türkiye'yi unutmadı. Alman yıldız depremzedeler için başlatılan destek kampanyasına katılırken detayları da açıkladı.

Lukas Podolski'den Türkiye'ye dev destek: Kardeşiniz Poldi her zaman yanınızda

Türkiye'de yaşanan Kahramanmaraş merkezli depremlerden nedeniyle 10 il büyük oranda etkilendi. Spor kulüplerinin yanı sıra yerli, yabancı sporcular da depremzedeler için harekete geçti.

Haberin Devamı

Bu isimlere Galatasaray'ın eski Alman yıldızı Lukas Podolski de katıldı. Sarı - kırmızılı formayı giydiği dönemde taraftarların sevgilisi olan efsane isim kendi resmi instagram hesabı üzerinden bir açıklama yaptı.

'BU ÜLKEDE KENDİMİ HEP EVİMDE HİSSETTİM'

Almanya Milli Takımı ile 2014'te Dünya Kupası zaferi yaşayan efsane oyuncu resmi Instagram hesabı üzerinden şu açıklamayı yayınladı.

"Türkiye'deki trajik haberi aldığımda tam anlamıyla bir şok yaşadım. Bu ülkede kendimi hep evimde hissettim, dolayısıyla bu felaketten sanki kendimden bir parçayı yitirmiş gibi etkilendim.

Yürek burkan bu felaketin ardından ailesini, yakınlarını ve arkadaşlarını kaybeden herkese başsağlığı diliyorum."

Lukas Podolskiden Türkiyeye dev destek: Kardeşiniz Poldi her zaman yanınızda

'SEVDİKLERİNİ KAYBEDEN İNSANLAR İÇİN ÜZGÜNÜM' 

Haberin Devamı

Bu zor zamanda kalbim sizlerle birlikte. Çok yakın bir tarihte, depremin vurduğu coğrafyayı ziyaret etme şansı bulmuştum. Türkiye'nin her köşesinde olduğu gibi eşsiz güzellikleri beni büyülemişti. Depremden etkilenen, orada evlerini ve sevdiklerini kaybeden insanlar için çok üzgünüm.

Uzun bir süreç olacak biliyorum; ama şu an evi olmayan ve yeni bir hayat kurmaya çalışan insanlar için 2 milyon TL bağışlayarak ilk etapta hep birlikte konteyner evlerini hazır hâle getirmeye yardım etmek istiyorum." 

'KARDEŞİNİZ POLDI HER ZAMAN YANINIZDA'

Umarım ilk hedefimiz olan 500 konteyner eve en kısa sürede ulaşabiliriz. Türk insanı için her zaman elimden gelenin en iyisini yapmaya hazır olacağım.

Lukas Podolskiden Türkiyeye dev destek: Kardeşiniz Poldi her zaman yanınızda

Yalnız olmadığınızı, kardeşiniz Poldi'nin sizin için burada olduğunu ve her zaman yanınızda bulunacağını bilmenizi istiyorum."

Lukas Podolski'nin bu paylaşımı kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı.

YORUM YAZ