MENÜ

Dursun Özbek açıkladı! Hasnun Galip binası depremzedelere açılacak

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, sarı - kırmızılıların depremzedelerin konaklaması için yaptığı çalışmayı anlattı.

Dursun Özbek açıkladı! Hasnun Galip binası depremzedelere açılacak

Türkiye, Kahramanmaraş merkezli meydana gelen 7.7 ve 7.6 şiddetindeki iki büyük depremin yaralarını sarmaya çalışıyor. Depremin ilk günlerinden itibaren bölgeye yardım tırları gönderen sarı - kırmızılılar, depremzedeler için çadır ve konteyner kentler oluşturmaya başladı.

Haberin Devamı

Galatasaray Başkan Vekili Erden Timur bizzat bölgeye giderek tırlarla gelen yardımları sonrasında yapılacakları organize ediyor. Diğer kulüplerle uyum içerisinde depremzedeler için çalışmalar yapan Galatasaray'dan bir hamle daha geldi.

DURSUN ÖZBEK AÇIKLADI

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Galatasaray Spor Kulübü'ne ait olan Hasnun Galip binasının depremzedelere açılacağını duyurdu. İstiklal Caddesi üzerinde yer alan ve sarı - kırmızılıların ilk kulüp binası olma özelliği taşıyan Hasnun Galip binası için çalışmalar başladı.

Dursun Özbek açıkladı Hasnun Galip binası depremzedelere açılacak

'BARINMA YERİ İHTİYACI DOĞDU'

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Galatasaray TV'de yaptığı açıklamada; "Memleketimizin yaşadığı bu büyük felaketin neticesinde bölge insanı iin barınma problemi ortaya çıktı. Bizim de okulumuzda okuyan talebelerimizin bölgede aileleri var. Onlar da buraya gelecekler.

Haberin Devamı

Onlar için acil bir şekilde barınma yeri yapmamız ihtiyacı doğdu. Ben de sevgili Fatih Demircan'dan rica ettim. O da şimdi ekibini getirdi" ifadelerini kullandı.

SOSYAL YAŞAM ALANI DA OLACAK

Galatasaray Sportif AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Demircan da yapılan çalışmalardan bahsetti. Demircan; "Bu katta sekiz odamız var. Aşağıda da üç odamız var. Bir de fuaye alanı yani sosyal yaşam alanı yapıyoruz. Bir üst katımızda da yaklaşık 20 aileyi konaklatabilecek alanımız olacak" dedi.

Dursun Özbek sözlerini; "Süratle harekete geçtik. Allah bir daha bizi böyle bir durumla karşı karşıya bırakmasın inşallah. Galatasaray olarak elimizden geleni yapıyoruz yapmaya da devam edeceğiz. Çarşamba günü aileleri konaklatacak şekilde hazırlanıyoruz. Boyasını, badanasını ve tesisatlarını yaptık inşallah bir daha böyle bir şey yaşamayız" diyerek sonlandırdı.

YORUM YAZ