MENÜ

Deprem, spor camiasını da vurdu!

Türkiye'yi derinden sarsan deprem felaketinde, spor camiasından çok sayıda isim yaşamını yitirdi.

Deprem, spor camiasını da vurdu!

Asrın felaketi olarak tarif edilen ve Türkiye'nin 10 ilini etkileyen 2 büyük deprem sonrası herkes umutla enkaz altında ki yakınlarının çıkartılmasını beklerken, birçok kişide ailesini, yakınını kaybetti. Spor camiasında da birçok branşta sporcular, antrenörler, teknik ve idari ekipte ki isimler deprem felaketinde hayatını yitirdi.

Haberin Devamı

Hatay, Kahramanmaraş ve Adıyaman'dan acı kayıp

Felaketin 6. gününün sonunda, yine üzücü haberler gelmeye devam etti. Acı haberler yine voleyboldan geldi... Rasus Kimya Hatay Voleybol Takımı'ndan Ceren Akman ve altyapı sporcusu Elçin Çınar’ı; Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Voleybol Takımı sporcuları Ümitcan Doğan, Azat Jumayev ve Sevgi Cihangir'i; Kadınlar 2.Lig 15.Grup'ta mücadele eden Adıyaman Gençlerbirliği sporcularından Gamze Naz Cücük, Emine Arslan'ı kaybettik. Voleybolda aynı zamanda Manas Enerji Hatay Büyükşehir Belediyespor Yardımcı Antrenörü Hasan Bülent Since'nin eşi ve çocuklarının vefat ettiği bildirildi.

Hentbol ve sutopunda vefat haberleri

Türkiye Hentbol Federasyonu, eski Milli oyuncu ve eski Adana Hentbol İl Temsilcisi Metin Muhacir'in deprem felakatinde vefat ettiğini duyurdu. Bir açıklamada Su Topu Federasyonu’ndan geldi. Antakya Yıldızlar Spor Kulübü antrenörü Ömer Hattapoğlu'nun depremde vefat ettiğini bildirdi.

YORUM YAZ