MENÜ

"Denizli'yi saf dışı bırakmak istiyoruz"

Boluspor Teknik Direktörü Levent Eriş, Denizlispor'u yenerek şampiyonluk yolunda saf dışı bırakmak istediklerini, tek hedeflerinin galibiyet olduğunu söyledi.

"Denizli'yi saf dışı bırakmak istiyoruz"

Bank Asya 1’inci Ligi’nde şampiyonluk mücadelesi veren Boluspor, deplasmanda oynayacağı Denizlispor maçı hazırlıklarına başladı. Kart cezalısı olan Erdem dışında sakatlıkları devam eden Erman, Edim ve Ömer, Denizlispor maçında forma giyemeyecek. Denizlispor’un ligdeki rakipleri arasında bulunduğunu söyleyen Levent Eriş, "Denizlispor son haftalarda kötü günler geçiriyor. Yeni teknik direktörleri ile ilk maçlarını da şanssız bir şekilde kaybettiler. Yaralı aslan konumunda oldukları için çok önemli bir maç olacağını düşünüyorum. Denizlispor’u yenerek şampiyonluk yolunda saf dışı bırakmak istiyoruz. Camia olarak bu maça kilitlendik" dedi.

Haberin Devamı

Levent Eriş, Denizlispor karşısında hücum futbolu oynayacaklarını açıklayarak, "Denizli’ye kazanmak için gideceğiz. Tek düşüncemiz deplasmandan 3 puanla dönmek. Kazanıp rakiplerimizin puan kaybetmesini bekleyeceğiz" diye konuştu.

Koray YILMAZDEMİR/BOLU, (DHA)

YORUM YAZ