MENÜ

Denizlispor'dan Isaac Sackey ve Oscar Estupinan operasyonu

Yukatel Denizlispor lige verilen korona virüs arasında transfer hazırlıklarına başladı. Yönetim, Bülent Uygun'un yeni sezonda da kadrosunda görmek istediği Isaac Sackey ve Oscar Estupinan'ın bonservisini almak için harekete geçtiği öğrenildi.

Denizlispor'dan Isaac Sackey ve Oscar Estupinan operasyonu

Yukatel Denizlispor lige verilen korona virüs arasında transfer hazırlıklarına başladı. Sezon başında Aytemiz Alanyaspor'dan kiralanan ve teknik direktör Bülent Uygun'un yeni sezonda da kadrosunda görmek istediği Isaac Sackey için harekete geçildi. Forvet arkasında görev yapan Ganalı oyuncuyu teknik direktör Bülent Uygun'un yeni sezonda da kadrosunda görmek istediği bildirildi.

Haberin Devamı

Başkan Ali Çetin'in Sackey transferi konusunda Alanyasporlu yöneticilerle temasta olduğu ve tarafların en kısa sürede anlaşmaya varacağı ifade edildi. Denizlispor'la bu sezon 15 Süper Lig, 4 de Ziraat Türkeyi Kupası müsabakasına çıkan 26 yaşındaki oyuncu gol atamadı. Denizlispor'un Sackey'in yanı sıra Portekiz'in Vitoria Guimaraes takımından kiraladığı Kolombiyalı golcü Oscar Estupinan'ın da bonservisini alacağı vurgulandı. (Yeni Asır)

YORUM YAZ