MENÜ

Denizlispor'da milli çelişki!

Süper Lig'de son sıraya çakılıp kalan Denizlispor yaşam savaşını sürdürürken, yeşil siyahlı ekibin 5 futbolcusunun çeşitli milli takımlarda forma giymesi, ilginç bir tezat oluşturuyor.

Denizlispor'da milli çelişki!

Denizlyispor'un başarılı savunma oyuncusu Çağlar (A) Milli Takım, genç yetenekleri Cenk ile Güray Ümit Milli Takım kadrosunda yer aldıkları için son antrenmana katılamazken, Berberoviç Bosna Hersek, Koffi ise Gine Milli Takımı'na gittikleri için idmana çıkamadılar. 5 oyuncunun yarından itibaren takımla birlikte çalışmalara başlayacağını belirten kurmaylar, "Biz her fırsatta kaliteli bir takıma sahip olduğumuzu söylüyoruz. 5 oyuncumuzun değişik milli takımlarda yer alması bunun kanıtı. Ligde zor günler yaşıyor olsak da, bu kalite bizi kurtuluşa taşıyacak" dediler.

Haberin Devamı

Bu arada Manisaspor maçı öncesi seferberlik ilan eden Denizlispor yönetimi futbolculara 1 milyon TL dağıtarak moral dopingi yaptı. 2. Başkan Hasan Kıbrıslıoğlu, takımın moralinin üst seviyede olduğunu söyleyerek, "1000 taraftarımızla pazar günü Manisa'ya çıkarma yapacağız. Bu maçı kazanırsak kurtuluş adına büyük avantaj yakalarız. Aklımızın ucundan bile geçirmek istemiyoruz ama yenilirsek şansımız iyice azalır. Biz görevimizi yaptı, şimdi sıra futbolcularda. Biz ekibimize güveniyoruz" dedi.

YORUM YAZ