MENÜ

Denizlispor iyice ateşe düştü

Spor Toto 1. Lig'de kümede kalma yolundaki en önemli rakiplerinden Altınordu'ya deplasmanda 5-2 yenilen Denizlispor, adeta ateşe düştü.

Denizlispor iyice ateşe düştü

Yeni teknik patronu Kemal Kılıç'la beyaz bir sayfa açmak isteyen yeşil-siyahlılar, Bornova Aziz Kocaoğlu Stadı'nda dağıldı. Altınordu'ya 5-2 kaybeden Denizlispor, 17 puanda kalarak umutlarını iyice tüketti. Giray Bulak'la yolların ayrılmasının ardından takımın başına geçen deneyimli çalıştırıcı Kemal Kılıç ilk maçında böyle bir yenilgi bekmelediğini dile getirdi.

Haberin Devamı

Altınordu deplasmanına büyük umutlarla çıktıklarını anlatan Kemal Kılıç, "Kazanarak önümüze daha net bakabilecektik. Biz öne geçtikten sonra 2 gol yedik. Ondan sonraki süreçte toparladık ve topla oynayıp pozisyonlara girdik. Maçta beraberliği de yakaladık. Rakip enerjik bir takım. Fizik güçleri iyi olan bir ekip. Buna rağmen oyunun kontrolü bizdeydi. Yaklaşık 550 pas yapmışız, bu sayı deplasman için gayet yüksek. Oyuna hakim olmayı başarabildik. Önemli bir maçı 5 gol yiyerek kaybetmek ağır bir faturadır" yorumunu yaptı.

DHA

YORUM YAZ