MENÜ

Denizlispor - Trabzonspor maçının ardından Rıdvan Dilmen'den Hüseyin Çimşir'e eleştiri!

Süper Lig'de 32. hafta karşılaşmaları nefes kesen bir finalle sona erdi. Şampiyonluk yarışı ve kümede kalma hattını yakından ilgilendiren iki mücadele Konya ve Denizli'de oynandı. Denizlispor'un Trabzonspor'u 2-1 mağlup ettiği ve Konyaspor'un da Başakşehir'i 4-3 mağlup ettiği karşılaşmaları Rıdvan Dilmen yorumladı. Tecrübeli yorumcu maçların tamamlanmasının ardından Başakşehir'i %99 şampiyon ilan ederken, Hüseyin Çimşir'e de eleştiri yöneltti!

Süper Lig'in 32. hafta karşılaşmaları nefes kesen mücadelelere sahne oldu. Ligin tepesinde ve alt sıralarında yer alan Konyaspor'la Başakşehir'İn karşı karşıya geldiği mücadele 4-3'lük Konyaspor galibiyetiyle sona erdi. Maçın ardından NTV'de konuşan Rıdvan dilmen, "Başakşehir sezonun en mutlu mağlubiyetini aldı. Yenildiği halde Başakşehir’in şampiyonluk şansı %99. Önümüzdeki hafta bir futbol mucizesi olmazsa Başakşehir şampiyon olur." sözlerini kaydetti.

Haberin Devamı

Trabzonspor'un, Denizlispor'a 2-1 mağlup olduğu karşılaşmayı da yorumlayan Dilmen, "Trabzonspor’u bu hale getiren sebeplere baktığımız zaman teknik direktörü eleştirmek kolaydır. Kötü oynasa bile Sosa'yı oyunda tutmalısınız. Bir serbest vuruş olur, penaltı olur. Siz N’diaye’yle maçı çeviremezsiniz ama Sosa’yla çevirebilirsiniz. Kafalar Konya’daki maçta olunca takım zorlandı,Hüseyin hoca dağıldı. Oyun doldur boşalta döndü. Organize ataklar bitti." yorumunu belirtti.

YORUM YAZ