MENÜ

Denizlispor - Beşiktaş bein sports 1 canlı izle (Denizli - BJK şifresiz izle)

Lige dönüşte evinde Antalyaspor’a mağlup olan Beşiktaş, geçen haftaki kaybı Yukatel Denizlispor deplasmanında telafi etmeye çalışıyor. Vida ve Boateng’siz Siyah-Beyazlılar’da cezası biten Burak Yılmaz forma giyiyor. Mücadele bein sports 1 ekranlarından naklen yayınlanırken, karşılaşmayı canlı izlemek isteyen futbolseverler google üzerinden 'bein sports 1 canlı izle, bein sports 1 şifresiz' araması yapıyor. Denizlispor - Beşiktaş (Denizli - BJK şifresiz canlı izle) maçı ile ilgili tüm detaylar haberimizde.

Geçtiğimiz hafta Antalyaspor'a karşı beklemediği bir mağlubiyet alan ve zirve yolunda altın değerindeki 3 puanı Vodafone Park'ta bırakan Beşiktaş, 28. hafta maçında Denizlispor'u konuk ediyor. Vida ve Boateng sakatlığı nedeniyle zorlu maçta forma giyemezken sakatlığını atlatan Burak Yılmaz, Beşiktaş'ta sakatlığını atlatan Burak Yılmaz, formasına kavuştu. Sergen Yalçın yönetimindeki Kartal, zorlu deplasmandan 3 puanla ayrılıp moral depolamak istiyor. Beşiktaş’ı ligde 12 maçtır mağlup edemeyen Denizlispor ise bu seriyi sonlandırmanın peşinde.

Haberin Devamı

Denizlispor - Beşiktaş ilk 11'ler:

Beşiktaş: Ersin, Gökhan Gönül, Ruiz, Roco, Rıdvan, Elneny, Atiba, Lens, Ljajic, Nkoudou, Burak Yılmaz

Denizlispor: Tolgahan, Lopes, Mustafa, Oğuz, Bergdich, Murawski, Kibong, Aissati, Olcay, Sacko, Rodallega

Denizli Atatürk Stadı'nda saat 21.00'de başlayan ve Mete Kalkavan'ın yönettiği mücadele koronavirüs salgınına alınan tedbirler kapsamında seyircisiz oynanıyor. Evinde son maçını 14 Mart'ta Gençlerbirliği'yle oynayıp sahadan 1-0 galip ayrılan Denizlispor, koronavirüs salgını nedeniyle verilen aranın ardından 99 gün sonra Atatürk Stadı'na çıkacak. Karşılaşmada kırmızı kart cezalısı Zeki Yavru'nun yanı sıra sakatlıkları süren Ogenyi Onazi, Recep Niyaz ve Isaac Sackey forma giyemiyor.

Haberin Devamı

Ege ekibinde Hugo Rodallega ve Oğuz Yılmaz ise sarı kart sınırında yer alıyor. İki ekip arasında daha önce oynanan 39 maçta Beşiktaş 27, Denizlispor ise 4 galibiyet elde etti. 8 karşılaşmada ise taraflar sahadan eşitlikle ayrıldı. Siyah-beyazlılar bu karşılaşmalarda 67 gol kaydederken, yeşil-siyahlı ekip ise 34 gol atabildi. Denizli ekibi, ligde Beşiktaş'a karşı son 12 maçta kazanamadı.

7 oyuncu sınırda

Beşiktaş'ta 7 futbolcu, sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Atiba Hutchinson, Caner Erkin, Georges-Kevin N'Koudou, Umut Nayir, Tyler Boyd, Muhammed Elneny ve Jeremain Lens, maçta sarı kart görmeleri halinde 29. haftada İttifak Holding Konyaspor karşısında görev yapamayacak.

YORUM YAZ