MENÜ

Denizli mesaisi başladı

Spor Toto Süper Lig'de Trabzonspor'a yenilerek, beklenen çıkışı yine gerçekleştiremeyen Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası'nda karşılacağı Denizlispor maçının hazırlıklarına başladı.

Denizli mesaisi başladı

Teknik direktör Gheorghe Hagi yönetiminde, Florya Metin Oktay Tesisleri’nde basına kapalı olarak gerçekleştirilen antrenmanda, Trabzonspor maçında 90 dakika oynayan oyuncuların yenileme çalışması yaptıkları, diğer oyuncuların ise ısınma bölümünün ardından topla pozisyon idmanı yaptıkları ifade edildi.

Haberin Devamı

Sarı-kırmızılı takımda, sakatlıkları bulunan oyunculardan Aykut Erçetin ve Gökhan Zan antrenmanın tamamında takımla birlikte çalıştıkları aktarıldı. Trabzonspor maçında sakatlanan oyunculardan Mustafa Sarp’ın yapılan tetkiklerinde, ön çapraz bağında gerilme tespit edildiği ve oyuncunun tedavisine başlandığı belirtilirken, Elano Blumer ile Sabri Sarıoğlu’nin ise dinlendirildikleri kaydedildi.

Tedavileri süren oyunculardan Milan Baros ve Hakan Balta’nın kondisyoner yönetiminde, Arda Turan ile Serkan Kurtuluş’un fizyoterapist eşliğinde çalışmalarına devam ettikleri açıklandı. Galatasaray takımı, yarın akşam gerçekleştireceği antrenmanla Denizlispor maçının hazırlıkların tamamlayacak.

YORUM YAZ