MENÜ

Denizli imzayı attı çünkü...

Beşiktaş ile 1 yıllık daha sözleşme uzatan Mustafa Denizli'nin ani imzasının perde arkasında neler yaşandığını Fanatik açıklıyor... Her şey dünya yıldızı peşinde koşan yönetimin Robinho ile pazarlık masasına oturmasıyla başladı, daha sonra olaya Schuster de karıştı...

Denizli imzayı attı çünkü...

ROBİNHO İÇİN
İngiltere’den ayrılıp kiralık olarak ülkesine dönen Robinho’ya talip olan Kartal, eski oyuncusu Zago aracılığı ile teklifini sundu. Dünyaca ünlü yıldızın tek şartı vardı. Robinho, “İstanbul’a gelirim. Ancak takımın başında hangi hoca var” diye sordu. “Mustafa Denizli” yanıtını alınca da, “Hocalarla hep sorun yaşıyorum. O yüzden tanımadığım biriyle çalışmam. Real Madrid’de parlak bir dönem geçirdiğim Schuster ile anlaşırsanız, ben de gelirim” ifadesini kullandı.

Haberin Devamı

ALMAN HOCA EVET DEDİ
Gizli operasyon sürerken, Robinho’dan gelen bu talep üzerine, yönetim harekete geçti. İspanya’da yaşayan Schuster ile Köln’de randevu ayarlandı, ünlü çalıştırıcı yıllık 2.5 milyon Euro’ya evet dedi.

ARAYA KESER GİRDİ!
Kartal, Fenerbahçe maçının ardından bu iki bombayı aynı anda patlatacaktı. Ancak Denizli’nin Galatasaray’dan öğrencisi olan Erdal Keser’in telefonu işleri karıştırdı. Denizli’yi arayan Keser, “Beşiktaş yönetiminin Almanya’da Schuster ile konuştuğunu öğrendim. Sezon sonunda bırakıyor musun hocam” deyince, Mustafa Denizli neye uğradığını şaşırdı.

KURANYİ KALKAN OLDU!
Başkan Demirören, futbol komitesi başkanı Serdal Adalı ve yardımcısı Cengiz Zülfikaroğlu işi resmiyete dökmek için Almanya’ya uçtu. Olay anlaşılmasın diye de ortaya Kuranyi transferi atıldı. Oysa konu Alman hoca idi..

Haberin Devamı

KAZAN FENA KAYNIYOR
Schuster için artık geri sayıma geçen Beşiktaş yönetimi, Denizli’nin Başkan Yıldırım Demirören’i arayıp, “İmza atmak istiyordunuz. Ben hazırım” demesiyle sarsıldı. Daha önce, “Sezon bitsin, ondan sonra görüşürüz” diyen Denizli’nin birden fikir değiştirmesine anlam veremeyen yöneticiler, Demirören’e, “Onunla devam etmeyelim” baskısı yaptı. Ancak Başkan, Mustafa Denizli’yi geri çeviremeyince, apar topar sözleşme uzatıldı. şu anda Denizli resmi olarak 1 yıl daha kalacak gibi görünüyor. Yönetim içinde ise kazan ciddi şekilde kaynıyor..

Orhan Yıldırım / Fanatik Çok Özel

YORUM YAZ