MENÜ

Denizli Belediye'de teknik direktör değişti

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden Denizli Belediyespor yönetimi, teknik direktör Hasan Şermet ile yollarını ayırırken, yerine Hasan Güngör'ü getirdi.

Denizli Belediye'de teknik direktör değişti

Kastamonuspor mağlubiyetinin ardından teknik heyette değişikliğe giden Denizli Belediyespor yönetimi, teknik direktörlüğe Yaşar Güngör’ü getirirken, Güngör’ün yardımcılıklarını uzun yıllar Denizlispor kalesini koruyan ve Denizlispor’da kaleci antrenörü olarak görev yapan Mustafa Kocakaya ile Hasan Kanpolat üstlendi.

Haberin Devamı

Grubunda play-off’a kalma hesapları yapan Denizli Belediyespor’un hedefine ulaşması için çalışacaklarını ifade eden Denizli Belediyespor’un yeni teknik direktörü Güngör, ligde oynanacak olan 10 maçtan elde edecekleri puanlarla play-off şansını yakalamak için yoğun mesai harcayacaklarını ifade etti.

Gümüşler Stadı’nda takımı ile birlikte ilk antrenmanına çıkan Güngör, pazar günü deplasmanda oynayacakları Gaziosmanpaşa maçına odaklandıklarını belirterek, İstanbul’a 3 puan için gideceklerini ve bu maç ile birlikte çıkışa geçeceklerini söyledi.

AA

YORUM YAZ