MENÜ

Deniz Satar ve Tolga Kuru bir kez daha yanılmadı... "Futbol Keyfi"nde doğru tahmin

MediaMarkt sponsorluğunda gerçekleşen 'Futbol Keyfi' programında spor spikeri Deniz Satar ve fanatik.com.tr editörü Tolga Kuru, Hürriyet.com.tr Instagram hesabının canlı yayınında Türkiye - Rusya maçı öncesi değerlendirmelerde bulundu. A Millilerimizin Rusya karşısında alacağı skoru tahmin eden ikilinin verdiği tüm tahminler tutarken o anlar ilgi çekti. İşte Futbol Keyfi'nde yaşanılan doğru tahmin anı...

UEFA Uluslar Ligi G Grubu'nda dün oynanan mücadelede A Millilerimiz, Rusya'yı 3-2 mağlup ederek gruptaki ilk galibiyetini almayı başardı. MediaMartk sponsorluğunda gerçekleşen "Futbol keyfi" programında bu karşılaşma öncesinde tahminlerde bulunan spor spikeri Deniz Satar ve fanatik.com.tr editörü Tolga Kuru'nun maçla ilgili verdiği tahminlerse karşılığını buldu.

Haberin Devamı

Maç öncesinde Hurriyet.com.tr Instagram hesabında konuşan ikiliden Deniz Satar, Türkiye'nin yenilmediği ve karşılıklı gollerin olacağı bir maç beklediğini ifade etmiş; Tolga Kuru ise tek farklı Türkiye galibiyeti üzerinde durmuştu.

YORUM YAZ