MENÜ

Deniz Çoban o pozisyonu yorumladı: Penaltı tekrar edilmeliydi!

Gaziantep FK, Süper Lig'in 19. haftasında oynanan Gençlerbirliği karşılaşmasında ''kural ihlali var'' gerekçesiyle TFF'ye başvuracağını açıkladı. Hakem yorumcumuz Deniz Çoban, penaltı pozisyonunu Fanatik TV'de yorumladı. Pozisyonun VAR'da izlenip tekrar edilmesi gerektiğini dile getiren Deniz Çoban, ''VAR sayesinde hakemler gelip duran oyunu ekrandan bakarak sakin bir gözle izleme şansları var. Böyle bir durumda pozisyonun izlenip penaltının tekrar edilmesi çok daha doğru bir karar olurdu.'' yorumunu yaptı.

Süper Lig'in 19. haftasında Gaziantep FK, deplasmanda Gençlerbirliği'ne konuk olurken penaltı pozisyonunda bir ''kural ihlali'' olduğu öne sürüldü ve Gaziantep FK, TFF'ye başvuracağını açıkladı.

Haberin Devamı

Hakem yorumcumuz Deniz Çoban, o pozisyonu Fanatik TV'ye değerlendirdi. Deniz Çoban, ''İki takımda da oyuncular ihlal yapıyor. Oyun kurallarına göre penaltı vuruşunun tekrarı gerekir. Akan oyunda hakem olarak bunu tespit etmek çok kolay değil. VAR sistemi yokken hakemler bu konuda çok titiz davranmazlardı ama şimdi işin içine VAR girdi. hakemler gelip ekrandan bakarak sakin bir gözle izleme şansları var. Böyle bir durumda pozisyonun izlenip penaltının tekrar edilmesi çok daha doğru bir karar olurdu'' dedi.

YORUM YAZ