MENÜ

Deniz Çoban: Mahmut'un kırmızı kartı doğru

Fanatik Gazetesi yazarı Deniz Çoban, Süper Lig'in yayıncı kuruluşunda Başakşehir - Fenerbahçe maçının tartışmalı pozisyonlarını değerlendirdi

Deniz Çoban: Mahmut'un kırmızı kartı doğru

Fanatik Gazetesi yazarı Deniz Çoban, yayıncı kuruluş beINSports ekranlarında Medipol Başakşehir - Fenerbahçe maçının tartışmalı pozisyonlarını değerlendirdi

Haberin Devamı

Başakşehir'in golü öncesi Pelkas'a faul var mı?

"Burada direkt serbest vuruşa kayarak geliyor, rakibine müdahalesi yok. Tehlikeli oynamaktan endirekt kararı verilebilir. Ayağı yüksekte geliyor. Eğer bir oyuncu bu tehditten dolayı, sakatlanma korkusunda vazgeçerse yine endirekt faul kararı verilir. Pelkas ayağını neden savunmuyor, bence ayağını sakatlanırım diye düşünerek saklıyor. Bu nedenle endirekt serbest vuruş verilseydi doğru olurdu. Burada VAR devreye girmez. Cüneyt Çakır, 'ben gördüm dediyse' bir şey yapamaz. Tamamen hakem kararı"

Görüntü: beIN Sports

Haberin Devamı

Deniz Çoban: Mahmutun kırmızı kartı doğru

Mahmut'un sarı kart pozisyonu hakkında

"Mahmut'un faulü sonrasında görüntü kırmızı kart gibi gözükse de bir yoğunluk ve sarı kart yeterli. İrfan Can ile Ömer Ali arasında ceza sahasında yaşanan pozisyonda penaltı değil"

Görüntü: beIN Sports

Deniz Çoban: Mahmutun kırmızı kartı doğru

Mahmut'un kırmızı kart gördüğü pozisyon hakkında

"Mahmut ile Valencia arasında geçen bir pozisyon. Fenerbahçeli oyuncu vermek istemiyor. Burada Mahmut itmemiş olsaydı rakibi sarı kart görecekti, oyunu geç başlattığı için. Mahmut burada rakibini itiyor ve ikinci kez sarı kart görüyor, karar doğru"

Serdar Aziz - Guiliano pozisyonu hakkında

"Serdar Aziz'in yerde iken Guiliano'nun kafasına vurduğu pozisyonda bence art niyet yok. Serdar Aziz topa hamle yapıyor, rakibi düşüyor ve kasıtlı bir hamle yok. Hakem kasıtlı olduğunu düşünmüş olsa kırmızı kart kararı verirdi"

Görüntü: beIN Sports

Deniz Çoban: Mahmutun kırmızı kartı doğru

Başakşehir'in penaltısı hakkında

"Deniz Çoban, Harun Tekin geç kalıyor ve pozisyon net bir penaltı. Belki parmağını ucuna sürtüyor olsa da topun yönü değişmiyor. Penaltının kullanışı hakkında da sorun yok, nizami"

YORUM YAZ