MENÜ

Deniz Çoban: Halil Akbunar'ın pozisyonu net penaltı

Yazarımız Deniz Çoban, Süper Lig'in 21.haftasında oynanan maçlarda tartışmalı pozisyonları ve hakem kararlarını değerlendirdi. Deniz Çoban, Beşiktaş-Göztepe maçında kaleci Ersin ile Göztepeli Halil Akbunar arasında yaşanan pozisyonu yorumlarken Yeni Malatyaspor - Galatasaray maçında golden önce itirazlara neden olan faul pozisyonu hakkında da konuştu

Deniz Çoban: Halil Akbunar'ın pozisyonu net penaltı

"Bernard Mensah'ın rakibin ayağına bastığı pozisyonda yaralayıcı bir durum yok, sarı kart olabilirdi. Kırmızı kart çıksaydı, VAR da karışamazdı. hakem için şunu söylemek lazım, 'düdük çaldıysan görmüşsün, sarı kartı vermen lazım' diyebiliriz"

Haberin Devamı

"Ghezzal'ın rakibine kafayla bir hamlesi var. Burada Ghezzal'a da bir sarı kart çıkmalıydı. Ghezzal'ın teması yok ama temas olsa zaten kırmızı kart çıkması gerekir"

"Öncelikle N'Sakala ile Göztepeli oyuncu arasında bir kontak oluyor. Hakem düdüğü çok sonra çalıyor. Bence hakem 3 numaralı oyuncunun yaptığına faul veriyor. Bana göre rakibi bozacak bir durumu yok. Halil ise hiç Ersin'i görmüyor. Ersin geliyor, çarpıp düşürüyor. VAR'ın müdahale edeceği bir durum var bana göre. Benim fikrim pozisyon net penaltı"

Yeni Malatyaspor - Galatasaray maçında golden önce faul var mı?

Deniz Çoban, "Daha önce Süper Lig'de atak başlangıç fazı olarak bunları belirlediler. Bana göre Emre'nin burada adım temposunu değiştirerek faul yaptığı görüşündeyim. Tetteh, Emre'nin müdahalesi ile pozisyonunu kaybediyor. Bence golden önce faul var. Burada ancak 'sana göre, bana göre' bir faul var. Zor bir pozisyon. Bu duruma VAR karışmaz, bu bir yorumdur"

YORUM YAZ