MENÜ

Deniz Çoban haftanın karşılaşmalarını değerlendirdi... Denizlispor - Trabzonspor maçının VAR hakemine eleştiri!

Fanatik Gazetesi yazarı ve Hakem Hocası Deniz Çoban, Süper Lig'de hakem hatalarını kaldığı yerden değerlendirmeye devam ediyor. Süper Lig'de 2. hafta içinde yaşanan ve maçların kaderini etkileyen 5 hatayı sizler için değerlendiren Deniz Çoban, aynı zamanda haftanın en iyi ve en kötü hakemini de seçti. Verilmeyen kırmızı ve sarı kartlar, penaltı pozisyonları, VAR soru işaretlleri ve daha fazlası Deniz Çoban'dan sizler için geliyor! Deniz Çoban'ın Denizlispor - Trabzonspor karşılaşması VAR hakemi Yaşar Kemal Uğurlu hakkında söyledikleri gündemde bomba etkisi yaratacak...

Deniz Çoban haftanın karşılaşmalarını değerlendirdi... Denizlispor - Trabzonspor maçının VAR hakemine eleştiri!

Haberin Devamı

Hakem hocası ve gazetemiz yazarı Deniz Çoban, Süper Lig 2. Haftada yaşanan 5 önemli hakem hatasını ve haftanın en iyi/en kötü hakemlerini Fanatik Gazetesi Youtube kanalında değerlendirdi.

KANALA ABONE OLMAK İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ

FANATİK YOUTUBE KANALINDA NELER VAR?

Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor başta olmak üzere Süper Lig takımlarının haberleri ile futbol okuyucu/izleyicilerine içerikler sunan Fanatik youtube hesabı; 1. lig, 2. lig, alt ligler, Euroleague ve NBA için de kullanıcıları ile buluşuyor.

YORUM YAZ