MENÜ

Demba Ba'ya Göztepeli taraftarlardan tepki!

Göztepe'de, Beşiktaş maçından bu yana ilk kez forma giyen Demba Ba, Karabükspor karşılaşmasında 67. dakikada oyuna dahil oldu. Bornova İlçe Stadyumu'na maçı izlemeye gelen taraftarlar Senegalli golcü futbolcuyu ıslıkladı.

Demba Ba'ya Göztepeli taraftarlardan tepki!



Süper Lig'de 31. haftanın açılış mücadelesinde Göztepe sahasında ligden düşmesi kesinleşen Kardemir Karabükspor'u ağırladı.

Göztepe'de Demba Ba, maçın 67. dakikasında oyuna girdi. Taraftarlar Demba Ba'yı ıslıklayarak, "Burası Göztepe, Beşiktaş değil!" tezahüratlarında bulundu.

Top her ayağına geldiğinde ıslıklanan tecrübeli futbolcu, 80. dakikada takımının 5. golünü atarken yine ıslıklara maruz kaldı.

Fikret Orman ne demişti?

28. haftada Beşiktaş ile Göztepe arasında oynanan lig maçı öncesi siyah beyazlıların başkanı Fikret Orman'ın açıklamaları gündeme bomba gibi düşmüş ve Demba Ba ile ilgili şu ifadeleri kullanmıştı:

"Demba Ba çok önemli bir oyuncu, biz de onun Beşiktaş'ta oynamasını istiyoruz. Demba Ba'nın kontratı bitiyor, önümüzdeki sezon Beşiktaş'ta oynamasını istiyorum. Bu hafta Göztepe ile oynayacağız, şimdi bunu konuşmak olmaz. Demba Ba, Beşitaş'ın evladı. Sezon sonu geldiği zaman Demba Ba'nın transferine bakacağız..."

Bunun ardından Göztepe cephesinden yoğun tepki gelmiş ve Senegalli golcü futbolcuya da bu taraftarlar tarafından yansımıştı.

Galatasaray idmanında sürpriz isim - Aysel Uçkan kimdir?


Demba Ba'ya arkadaşlarından destek

Göztepe futbolcuları maç sonrasında, protestolardan dolayı morali son derece bozuk olan Demba Ba'ya doğru koştu ve takım arkadaşlarına destek oldu. Taraftarlar takımı tribüne çağırdı. Ancak Göztepeli futbolcular gitmedi ve tepki gösterilen arkadaşları Demba Ba'nın yanına gelerek ona destek oldular.



Haberin Devamı
YORUM YAZ