MENÜ

Demba Ba direkten döndü

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’ ın yaptığı açıklamalar sonrasında maç öncesinde gündem olan Demba Ba, dün akşam Siyah-Beyazlılar karşısında 90 dakika sahada kaldı. Senegalli, oyun boyunca Kartal’ın kalesini zorlarken, 73. dakikada yaptığı vuruş direkten döndü.

Demba Ba direkten döndü

Göztepe’de forma giyen Demba Ba, Vodafone Park’ta ilk kez eski takımı Beşiktaş’a karşı sahaya çıktı. Siyah- Beyazlı takıma ilk olarak 2014-2015 sezonunda transfer olan ve daha sonra Çin’e giden Demba Ba, geçen sezonun ikinci yarısında bir kez daha Beşiktaş kadrosuna dahil olmuştu. Beşiktaşlı taraftarlar, 2017-2018 sezonunun devre arasında bu sefer Göztepe ile sözleşme imzalayan Demba Ba’ya maç öncesinde sevgi gösterisinde bulundu. Futbolseverler, eski oyuncularını tribüne çağırarak, lehine tezahürat yaptı. Demba Ba da tribünlere yönelerek taraftarlara alkışla karşılık verdi.

Etkili görüntü sergiledi

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’ın maç öncesinde, “Demba Ba’yı çok seviyoruz” yeni sezonda onu takımımızda görmek istiyoruz sözleri, büyük yankı yaratmıştı. Siyah-Beyazlılar karşısında 90 dakika sahada kalan tecrübeli oyuncu, 73. dakikada ceza sahasının çaprazından yaptığı sert vuruşla Beşiktaş kalesini yokladı. Yıldız ismin vuruşu direkten döndü. Demba, oyun genelinde etkili bir görüntü sergiledi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ