MENÜ

Daryl Macon: Hayatımda ilk kez böyle bir şey yaşıyorum

Turkish Airlines EuroLeague'in ikinci haftasında sahasında ağırladığı temsilcilerimizden Fenerbahçe Beko'yu son bölümdeki performansıyla 91-87 mağlup eden Panathinaikos'un önemli isimlerinden Daryl Macon, maç sonunda yaptığı açıklamada taraftarların yarattığı atmosfere dikkat çekti.

Daryl Macon: Hayatımda ilk kez böyle bir şey yaşıyorum

Turkish Airlines EuroLeague'in ikinci haftasında Yunan ekibi Panathinaikos, son bölümde yapılan hataları değerlendirerek sahasında ağırladığı temsilcilerimizden Fenerbahçe Beko'yu 91-87 mağlup etti. Karşılaşma sonrası Panathinaikos'un önemli isimlerinden Daryl Macon, açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

OAKA'da yaratılan atmosfere dikkat çeken Macon, "Harika bir his. Daha önce böyle bir atmosfer yaşadığımı sanmıyorum. Hayatımda ilk kez böyle bir şey yaşıyorum. Sezona 2'de 0 ile başlamıştık ki bu galibiyet harika hissettiriyor. Daha fazla takım olarak hareket edebilmek, kendimize olan güvenimizi artırmak adına buna ihtiyacımız vardı. Mütevaziliğimizi koruyarak çalışmaya devam etmeli ve bunun üzerine koymalıyız. Bugüne kadar gördüğüm en iyi taraftar topluluğuydu. Çılgıncaydı. Bu gece hayal gibiydi" dedi.

YORUM YAZ