MENÜ

Darüşşafaka Tekfen - Virtus Bologna maçı Belgrad'da seyircisiz oynanacak

7Days EuroCup Son 16 Turu B Grubu'nda Darüşşafaka Tekfen ile Segafredo Virtus Bologna arasındaki karşılaşma 5 Mart Perşembe günü TSİ 20:15'te Sırbistan'ın başkenti Belgrad'da bulunan Stark Arena'da oynanacak.

Darüşşafaka Tekfen - Virtus Bologna maçı Belgrad'da seyircisiz oynanacak

EuroLegue yönetimi tarafından konu ile ilgili yapılan açıklamada, koronavirüs nedeniyle İtalya'dan Türkiye'ye gidecek olan uçak seferlerinin durdurulması dolayısıyla ileri bir tarihe ertelenen Darüşşafaka Tekfen - Virtus Bologna müsabakasının Belgrad'daki Stark Arena'da oynanacağını ifade etti. Yapılan açıklamada mücadelenin Sırbistan Sağlık Bakanlığı'nın talebi nedeniyle hakemlerin, oyuncuların ve antrenörlerin güvenliği ve sağlığının yanı sıra koronavirüsün (COVID-19) yayılmasını önlemek için seyircisiz oynanmasına karar verildiği belirtildi.

Haberin Devamı

NE OLMUŞTU?

EuroLeague yönetimi, Darüşşafaka Tekfen - Segafredo Virtus Bologna arasında oynanacak olan 7Days EuroCup Son 16 Turu B Grubu karşılaşmasını ertelediğini duyurmuş, ve yönetim bu kararı, koronavirüs nedeniyle İtalya'dan Türkiye'ye gidecek olan uçak seferlerinin durdurulması dolayısıyla aldığını belirtmişti.

Darüşşafaka Tekfen - Segafredo Virtus Bologna maçını kazanan taraf, B Grubu'nu 2'nci sırada tamamlayarak çeyrek finale çıkacak.

YORUM YAZ