MENÜ

Dan Barlaser transferinde Galatasaray'a kötü haber!

Son dakika transfer haberi.. Galatasaray'ın ilgilendiği isimler arasında gösterilen Türk asıllı oyuncu Dan Barlaser'in bonservisinin bulunduğu Newcastle ile sözleşme uzattığı ve önümüzdeki sezon ilk takım ile Premier Lig'de önemli bir rol üstleneceği belirtildi.

Dan Barlaser transferinde Galatasaray'a kötü haber!

Galatasaray'ın kadrosuna katmak istediği belirtilen isimlerden Daniel Tan Barlaser, bonservisinin bulunduğu Newcastle United ile sözleşme uzattı.

Haberin Devamı

Sportmail'e göre oyuncunun 2021'de sona erecek sözleşmesi uzatılırken önümüzdeki sezon ilk takımın Premier Lig'deki mücadelesinde önemli bir rol alacağı da belirtildi.

Performansıyla büyüledi

23 yaşındaki oyuncu, sezonu kiralık olarak geçirdiği Rotherham'daki performansıyla tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı. İngiltere Lig 1'de isabetli pas oranıyla üçüncü sırada yer alan Barlaser, tehlikeli atak başlangıcı başlatma ve başarılı defansif müdahale anlamında da ligin en iyisi olarak öne çıktı.

Dan Barlaser transferinde Galatasaraya kötü haber

Eski Gaziantepli devredeydi

Eski Gaziantep Büyükşehir Belediyespor (Gaziantep FK) oyuncusu Shola Ameobi'nin oyuncunun Galatasaray'a transferi için devrede olduğu belirtiliyordu ama Newcastle, genç oyuncuyu takımda tutma kararı aldı.

Haberin Devamı

Zamanında U16 ve U17 kategorilerinde Türk Milli Takımı forması giyen Barlaser, U18'de ise İngiltere adına mücadele etmişti.

YORUM YAZ