MENÜ

Daha genç Sivasspor!

Sergen Yalçın yönetiminde lige Galatasaray karşısında start verecek olan Sivasspor, yeni sezon öncesinde genç isimlerle kadrosunu güçlendirdi. Kırmızı-Beyazlılar, genç kadrosu ile ilk önce Aslan'ı devirmek, sezon genelinde ise Avrupa Kupaları'na katılmak istiyor.

Daha genç Sivasspor!

Süper Lig’de yeni sezon heyecanı başladı. Bu uzun maratona Sivasspor, Galatasaray’ı konuk ederek başlayacak. Sergen Yalçın yönetimindeki Kırmızı-Beyazlılar, transfer döneminde yıllardır takımın formasını terleten oyuncuları gönderip, gençlere yöneldi.

Sahaların emektar isimleri Kadir Bekmezci ve Abdurrahman Dereli ile yollarını ayıran, 33 yaşındaki Utaka’yı ise serbest bırakan Sivasspor’da ilk hedef, sezonun ilk maçında Galatasaray’ı mağlup etmek. Sergen Yalçın’ın öğrencileri sezon genelindeki hedefi ise Avrupa Kupaları’na katılmak olarak belirledi.

Genç isimler katıldı

Sivasspor, Bu sezon Yalçın’ın Beşiktaş’ın altpasını çalıştırdığı dönemdeki oyuncularından 23 yaşındaki Erkan Kaş ve Orhan Gülle’yi kadrosuna kattı. Kırmızı-Beyazlılar, aynı zamanda “Fenerbahçe’nin geleceği” olarak gösterilen 20 yaşındaki Beykan Şimşek’i transfer etti.

Kırmızı-Beyazlı ekip, ligdeki diğer Anadolu kulüplerinin aksine ise sadece 2 yabancı oyuncu takıma kazandırdı. Ludogorets’den Dani Abalo, AOK Kerkyra’dan kaleci Setkus, Sivasspor’un yeni yabancıları oldu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ