MENÜ

Dağ bisikletçisi avcı tarafından yanlışlıkla vuruldu... Annesi 'iyi ki öldü' dedi!

Fransa'da dağ bisikletçisi Mart Sutton, bir avcı tarafından vurularak hayatını kaybetti. Olay sonrası sporcunun annesi ve kız kardeşi, ''İyi ki ölmüş. Sonunda kurtulduk'' açıklamasını yaptı.

Dağ bisikletçisi avcı tarafından yanlışlıkla vuruldu... Annesi 'iyi ki öldü' dedi!

Britanyalı dağ bisikletçisi Mark Sutton, Fransa'da bir avcı tarafından yanlışıkla vuruldu.

Haberin Devamı

Olay, Fransa'nın güney-doğusunda bulunan Montriound'da bölgesinde gerçekleşirken, 34 yaşındaki Mark Sutton, hayatını kaybetti.

Ancak Mark Sutton'ın ölümünün ardından annesi ve kız kardeşinin açıklamaları, olayın önüne geçecek cinsten.

Dağ bisikletçisi avcı tarafından yanlışlıkla vuruldu... Annesi iyi ki öldü dedi

Mark Sutton'ın kız kardeşi, The Sun gazetesine yaptığı açıklamada, ''O tecavüzcünün biriydi. Öldüğü için çok sevinçliyiz. Öldürüldüğünü duyduğumuzda çok ama çok rahatladık. Bir daha kimseyi rahatsız edemeyecek olmasını bilmek çok iyi hissettiriyor. Bir hayvan gibi vurulmayı hakediyordu. Belkide oradaki en büyük hayvan oydu. Yapan kişi doğru kişiyi avlamış. Bu bir karma. Yaptıklarının karşılığının olacağını biliyorduk'' ifadelerini kullandı.

Sutton'ın annesi Katrina ise Facebook hesabından yaptığı paylaşımda, ''Umarım cehennemde yanarsın Mark Thomas Sutton. Tek üzüntüm hemen ölmen. İnsanlar benim şov yaptığımı düşünüyor olabilir ama ben onu doğuran bir anne olarak bunları söylüyorum.'' dedi.

YORUM YAZ