MENÜ

Cyle Larin: Gollerim devam edecek

Beşiktaş formasıyla ilk maçında golünü atan Cyle Larin, “Daha fazla çalışıp atacağım gollerle şampiyonluk yolunda takımıma katkı vermeye devam edeceğim. Umarım hocamızdan daha fazla süre alırım” dedi.

Cyle Larin: Gollerim devam edecek

Ara transfer döneminde Cenk Tosun’un İngiltere Premier Lig ekibi Everton’a gitmesi sonrasında Kara Kartal’da gol yollarında sıkıntı yaşanmıştı. Tosun Paşa’nın yerini Aytemiz Alanyaspor’dan Vagner Love’la takviye eden Siyah- Beyazlılar, bu oyuncudan beklediği katkıyı alamamıştı. Ek olarak takımın İspanyol golcüsü Alvaro Negredo’nun da istikrarsız bir görüntü ortaya koyması sonrasında Kartal, özellikle sezonun ikinci yarısında forvetlerinden beklediği karşılığı alamamıştı.

Aranan forvet Larin!

Beşiktaş’a Ocak ayında ABD Major Lig ekiplerinden Orlando City’den transfer edilen Cyle Larin, önceki gün Göztepe karşısında görev aldığı kısıtlı dakikalarda sergilediği futbolla hocası Şenol Güneş’e, ‘Aranan forvet benim” mesajını gönderdi. Sadece 7 dakika süre almasına rağmen golünü atan Kanadalı futbolcu, maç sonunda performansını değerlendirdi. 22 yaşındaki futbolcu,
“Beşiktaş’la ilk maçımda gol atmama çok sevindim. Daha fazla çalışıp atacağım gollerle şampiyonluk yolunda takımıma katkı vermeye devam edeceğim. Umarım hocamızdan daha fazla süre alırım” diye konuştu.

Orhan Yıldırım

Haberin Devamı
YORUM YAZ