MENÜ

"Cuper etkili oldu"

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Orduspor'un, Bursaspor'dan 1 yıllığına kiraladığı defans oyuncusu İbrahim Kaş, Orduspor'a gelmesinde teknik direktör Hector Cuper'ın etkili olduğunu söyledi.

"Cuper etkili oldu"

Kaş, Vali Kemal Yazıcıoğlu Tesisleri’nde, gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Haberin Devamı

Dün gece Ordu’ya geldiğini belirten Kaş, "Geçen sene Mersin İdmanyurdu takımıyla birlikte Ordu’ya geldim. Bunun dışında ilk defa Ordu’da bulunuyorum" dedi.

Orduspor’da oynayan çok sayıda arkadaşının olduğunu ve onlardan kulüp hakkında bilgi alma şansı bulduğunu ifade eden Kaş, şunları kaydetti:

"Geçen sene Sedat ve Yalçın vardı. Onlarla konuştuğumuzda Orduspor’da profesyonel yönde adımlar atıldığını söylüyorlardı. Benim de gidebileceğim birkaç kulüp vardı. Bir gece ailem ve arkadaşlarımla bu konuyu değerlendirdim. Aynı zamanda hocamız Hector Cuper’in kariyerli bir hoca olduğunu ve çok karakterli bir insan olduğunu duydum. Böylelikle Orduspor’u seçmiş oldum."
Orduspor’a gelmesinde teknik direktör Hector Cuper’in de etkili olduğunu vurgulayan İbrahim Kaş, "Kariyerini tartışacak halimiz yok. Cuper, benim hakkımda Getafe’da oynadığım zamanki idari menajerden bilgi almış. Kendisiyle çat-pat İspanyolca birkaç kelime konuşma fırsatım oldu" diye konuştu.

Haberin Devamı

İbrahim Kaş, transfer aşamasında Bursaspor’la bir kırgınlık yaşayıp, yaşamadığı yönündeki soru üzerine şöyle konuştu:
"İspanya’dan Bursaspor’a gelmiştim. Olmadı, bazı sorunlar oldu. Mersin’e kiralık gittim, orada 25, 30’a yakın maç oynadım. Bu sene yine aynısı oldu. Tabi ki konuşacak çok şey olabilir. Fakat sonuçta futbol oynuyoruz. Futbolda ayıp, haksızlık diye bir şey yok. Herkes işini, herkes profesyonellikle elinden geleni yapıyor. Tabi ki bu da bizim işimiz."

"Tekrar milli takım formasını giymek için bekleyeceğim"

19 yaşından beri milli takıma gitme şansı bulduğunu, ancak bu şansın bir süre kesildiğini dile getiren İbrahim Kaş, "Tabi ki her Türk evladı ve Türkiye’de futbol oynayan her genç arkadaş gibi ben de tekrar milli takım formasını giymek için bekleyeceğim. Burada da elimden geleni, arkadaşlarım gibi yaparak Orduspor’da başarılı bir sezon için savaşacağımızı umuyorum" ifadelerini kullandı.

Ediz Bahtiyaroğlu’nun ölümü

Kaş, Eskişehirsporlu Ediz Bahtiyaroğlu’nun vefat ettiğini duyduktan sonra uyuyamadığını anlatarak, "Dün gece hayata gözlerini yuman Ediz Bahtiyaroğlu ile iki sene ümit milli takımda beraber forma giyme şansı buldum. Öncelikle Türk futbol dünyasının başı sağ olsun. Kendisi çok değerli, çok sempatik ve çok komik bir arkadaşımızdı. Dün geceden beri gözüme uyku girmedi, çok üzüldüm. Hepimizin başı sağ olsun" dedi.

AA

YORUM YAZ