MENÜ

Cüneyt Çakır'dan Acun Ilıcalı'ya Sercan Yıldırım cevabı

Aktif futbol hayatı hala devam etmesine rağmen şu anda Survivor'da yarışmacı olan Sercan Yıldırım ve Acun Ilıcalı arasında hoş bir diyalog yaşandı. Survivor'daki yarışmaların hakemi olan Acun Ilıcalı, kendisine sık sık itiraz eden Sercan Yıldırım'ı Cüneyt Çakır'a sorduğunu açıkladı.

Cüneyt Çakır'dan Acun Ilıcalı'ya Sercan Yıldırım cevabı

Acun Ilıcalı ve Sercan Yıldırım arasında Cüneyt Çakır muhabbeti yaşandı. Survivor'ın en gergin ve en ateşli yarışmacılarından biri olan Sercan Yıldırım, zaman zaman sinirini kontrol edemeyerek Acun Ilıcalı'yla, rakipleriyle ve takım arkadaşlarıyla gergin anlar yaşıyor.

Haberin Devamı

Acun Ilıcalı, Sercan Yıldırım'ın bu gergin halini dünyaca ünlü Türk hakem Cüneyt Çakır'a sorduğunu açıkladı.

Sercan Yıldırım'ı hem eleştiren hem öven Acun Ilıcalı, Cüneyt Çakır'dan gelen cevabı da paylaştı. Ilıcalı, Çakır'la olan sohbetini "Sercan, Cüneyt Çakır'ın sana çok selamı var. Açıkçası Cüneyt Hoca'yı aradığımda senin hakkında dertleşiriz diye bekliyordum ama hocam ofsayt bayrağını kaldırdı. Senin için 'tam bir pırlantadır' dedi. Sen genç takımdayken beraber Amerika'ya gitmişsiniz. 'bir saygısızlığını görmedim' dedi. Yani istediğimi alamadım" cümleleriye anlattı.

Cüneyt Çakırdan Acun Ilıcalıya Sercan Yıldırım cevabı

YORUM YAZ