MENÜ

Cüneyt Çakır yorumu: "İki kez VAR'a gitmez!"

Fenerbahçe ile Beşiktaş pazar akşamı saat 19:00'da 350. kez karşı karşıya gelecek. Her hafta Fanatik Tv'de Nihat Uzel'in sunduğu Süper Cuma programında Fanatik ve Misli editörü Caner İşbeğendiren derbi hakkında çarpıcı yorumlarda bulundu.

Ülker Stadı'nda saat 19.00'da oynanacak derbi öncesi iki takımın performansıyla ilgili yorumlarda bulunan Caner İşbeğendiren, Fenerbahçe'nin derbi maçlarındaki motivasyonu hakkında yorumda bulundu. İşbeğendiren, "Fenerbahçe'nin çok uzun zamandır derbilerde rakiplerine karşı çok ciddi bir üstünlük sağladığı bir gerçek. İç sahada; Trabzonspğor da, Beşiktaş da, Galatasaray da çok uzun zamandır kazanamıyorlar." ifadesinde bulundu.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'nin bu derbide Beşiktaş'a karşı daha avantajlı konumda olduğunu belirten Caner İşbeğendiren, bu maç için taraf bahsi ve gol bahsi yerine dahafarklı bir seçeneği ön plana çıkardı. Maçta hakem 0-1 kere VAR'a gider tercihini ön planına çıkartan İşbeğendiren, "Ben Cüneyt Çakır'ı tanıyorsam, Cüneyt Hoca iki kez VAR'a gitmez. Cüneyt hoca kendine güvenen bir hakem. Cüneyt Çakır ligde VAR'ı en az kullanan, en çok pozisyonlarda kendi kararını doğrudan veren hakemlerin başında geliyor." açıklamasında bulundu.

HAFTANIN MAÇLARINA BAHİS YAPMAK İÇİN TIKLAYIN!

YORUM YAZ