MENÜ

Cüneyt Çakır Slavia Prag-Arsenal maçı öncesi diz çöktü

UEFA Avrupa Ligi'nde Arsenal, konuk olduğu Slavia Prag'ı 4-0 mağlup etti ve adını yarı finale yazdırdı. Karşılaşmayı yöneten FIFA kokartlı hakemimiz Cüneyt Çakır, maç öncesi Arsenal'li futbolcularla Black Lives Matters hareketine destek vermek için diz çökmesi maça damga vurdu.

Cüneyt Çakır Slavia Prag-Arsenal maçı öncesi diz çöktü

UEFA Avrupa Ligi çeyrek finalinde oynanan Slavia Prag-Arsenal maçını yöneten FIFA kokartlı hakemimiz Cüney Çakır, karşılaşma öncesi yaptığı hareketle geceye damga vurdu.

Haberin Devamı

Arsenal'li futbolcular, mücadelenin başlamasına az bir süre kala diz çöküp Black Lives Matters hareketine katıldı ve ırkçılığa karşı tepki gösterdi. Bu anlarda hakemimiz Cünyt Çakır da aynı hareketi yaparak Arsenal'Li futbolcuların protestosuna katıldı. Slavia Prag'lı futbolcuların bu karşılık diz çökmemesi ise dikkat çekti.

Arsenal tur atladı

İki takım arasında oynanan karşılaşmada Arsenal, rahat ve üstün bir oyunla 4-0 galip geldi. İlk maçın 1-1 bittiği eşleşmede böylece rakibine skor anlamında üstünlük sağlayan İngiliz ekibi adını UEFA Avrupa Ligi'nde yarı finale yazdırma başarısı gösterdi. Arsenal, İspanyol ekibi Villarreal ile finale çıkma mücadelesi verecek.

YORUM YAZ