MENÜ

Çukur'dan nefes kesen tanıtım! Çukur 85. bölüm fragmanı (VİDEO-İZLE)

Çukur dizisinin merakla beklenen 85. bölümünden yeni fragman geldi. Show Tv'nin reyting rekorları kıran dizisinin takipçileri Çukur 85. bölümü merak ederken tanıtımı ise büyük beğeni topladı. İşte Çukur 85. bölüm ikinci fragmanı!

ÇUKUR 84. BÖLÜM ÖZETİ

Haberin Devamı

Mahsun ve Yücel’i de yanına alan Çağatay, Yamaç’ın son hamlesinin üstüne bu kez başka bir Koçovalı’yla görüştü. Selim’i kendi tarafına çekmeye çalışan Çağatay’a Selim’in verdiği cevap Çağatay'ı şaşırttı. Bir yandan Yamaç’ın saldırılarını durdurmaya çalışan Selim, diğer yandan aileyi ve mahalleyi korumaya çalıştı.

ÇUKUR 85. BÖLÜM FRAGMANI

Yamaç, hız kesmeden hamlelerine devam ederken yaşanan kayıp onu derinden sarstı. Selim, Yamaç’ın sakladığı şeyi öğrenmek için onunla yüzleşmek istedi ama sonuç alamadı. Büyük sırrı bilen Vartolu ise Yamaç’ın karşısına çıkmak için planlar yaptıShow TV’nin aksiyon dolu dizisi Çukur'da heyecan katlanarak artmaya devam ediyor. Çukur 84. bölüm büyük bir heyecana sahne olurken Çukur 85. bölüm fragmanı büyük heyecanla bekleniyor. Çukur fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizde yer alacak.

Haberin Devamı

ÇUKUR OYUNCULARI

Aras Bulut İynemli: Yamaç Koçovalı

Perihan Savaş: Sultan Koçovalı

Erkan Kolçak Köstendil: Vartolu Salih

Öner Erkan: Selim Koçovalı

Rıza Kocaoğlu: Aliço

Kubilay Aka: Celasun

Necip Memili. Cumali Koçovalı

ÇUKUR YENİ SEZON OYUNCULARI

Çukur dizisine yeni oyuncuları arasında Hazal Subaşı ve Damla Sönmez yer alıyor. Ayrıca usta oyuncular Nur Sürer, Meral Çetinkaya ve Salih Kalyon katıldı.

YORUM YAZ