MENÜ

Çukur yeni bölüm fragmanı izle! Çukur yeni sezon ilk bölüm fragmanı! VİDEO

Çukur dizisinin yeni bölümünün ilk fragmanı yayınlandı. Koronavirüs salgını sonrası dizi çekimlerine ara verilen Çukur dizisinde yeni sezondan ilk görüntüler izleyenlerle paylaşıldı. Eylül ayında ekranlara dönmeye hazırlanan Çukur'un yeni bölümünde izleyenleri neler bekliyor? Çukur dizisi fragmanı ve yeni sezon öncesi merak edilenler haberimizde...

Çukur yeni bölüm fragmanı! Çukur yeni sezon ilk bölüm fragmanı! Show TV'nin fenomen dizisi Çukur izleyenlerle buluşuyor. Sevilen dizi Çukur'un yeni sezonda ekranlara gelecek ilk bölüm tanıtımı yayınlandı. Koronavirüs salgını sonrası dizi çekimlerine ara verilen Çukur dizisinde yeni sezondan ilk görüntüler izleyenlerle paylaşıldı. Eylül ayında ekranlara dönmeye hazırlanan Çukur'un yeni bölümünde izleyenleri neler bekliyor? Çukur dizisi fragmanı ve yeni sezon öncesi merak edilenler haberimizde...

Haberin Devamı

ÇUKUR YENİ BÖLÜM FRAGMAN

Nefes kesen tanıtımda Yamaç Koçovalı ve Arık Böke Erdenet'n karşı karşıya geldiği anlar yeni sezona olan ilgiyi arttırırken, Arık Böke Erdenet'in "Sen o Çukur'a gömeceğim Yamaç Koçovalı!" sözler ikili arasında yaşanacak mücadeleyi gözler önüne seryor. Aksiyon dolu dövüş sahneleri dizinin hayranlarında büyük heyecan uyandırırken, Mustafa Avkıran'ın canlandırdığı Cengiz Erdenet, karakteri tanıtımda dikkat çekiyor. Çukur'un yeni sezonunda Koçovalı ve Erdenet aileleri arasında yaşanacaklar şimdiden merakla bekleniyor.

Çukur yeni bölüm fragmanı izle Çukur yeni sezon ilk bölüm fragmanı VİDEO

ÇUKUR DİZİSİNİN SON BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANMIŞTI?

Çukur’un 3. Sezon 26. Bölümünde (93. Bölümünde); abileriyle sorunlarınıçözemeyen Yamaç bir çare bulmak için Vartolu’ya danışacak. Vartolu’dan aldığı fikirle eski bir dostundan yardım isteyen Yamaç, Cumali ve Selim’den istediği tepkiyi alamayacak. Koçovalı kardeşler sorunlarını yine kendi yöntemleriyle çözmeye karar verirken hapishanedeki Vartolu, olanlara müdahale edemeyecek. Gizli görüşmelerine devam eden Azer ve Karaca’nın bir karar vermeleri gerekecek. Akın ise Songül’e yaklaşmak için bir adım atacak. Koçovalı kardeşler diğer sorunlarını çözmeye çalışırken yeni düşmanları Arık Böke Erdenet'le ilgili ulaşacakları yeni bilgi merak konusu olacak.

Haberin Devamı

ÇUKUR'DA YENİ İSİMLER

Show TV’de yayınlanan, Ay Yapım imzalı, fenomen dizi Çukur’un oyuncu kadrosuna yeni isimler dahil olmaya devam ediyor. 4. sezonu büyük merakla beklenen diziye son olarak usta oyuncu Mustafa Avkıran ile İrem Sak katıldı.

Çukur yeni bölüm fragmanı izle Çukur yeni sezon ilk bölüm fragmanı VİDEO

USTA OYUNCU MUSTAFA AVKIRAN, CENGİZ ERDENET KARAKTERİYLE ÇUKUR'DA!

Dördüncü sezonu büyük heyecanla beklenen Çukur için hazırlıklar devam ediyor. Dizinin çekimlerine günler kala oyuncu kadrosuna sürpriz bir isim dahil oldu. Usta oyuncu Mustafa Avkıran, Çağatay ve Arık Böke Erdenet’in babası Cengiz Erdenet karakteriyle hikayeye dahil olacak. Koçovalılarla pek çok kez karşı karşıya gelen Erdenet ailesinde Cengiz Erdenet’in ipleri eline alması bu sezonda Çukur’da kartların yeniden dağıtılmasına yol açacak.

Çukur yeni bölüm fragmanı izle Çukur yeni sezon ilk bölüm fragmanı VİDEO

ÇUKUR KADROSUNA İREM SAK DAHİL OLDU!

Haberin Devamı

Üç sezon boyunca hem reytinglerde hem de sosyal medyada adını zirveye yazdıran ve gerek hikayesiyle gerekse imza attığı sosyal sorumluluk projeleriyle dikkatleri üstüne çeken ‘Çukur’un yeni sezonu için hazırlıklar başladı. Son bölümünde Çağatay Erdenet’ten koltuğu devralan kardeşi Arık Böke’nin mahalleye gelip Yamaç Koçovalı’yla karşı karşıya gelmesi hem Koçovalılar hem Erdenetler için artık hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağını göstermişti. Yeni sezonda iki aile arasında yaşanacaklar şimdiden merakla beklenirken oyuncu kadrosuna sürpriz bir isim dahil oldu. Yer aldığı projelerle geniş bir hayran kitlesine ulaşan başarılı oyuncu İrem Sak Arık Böke Erdenet’in kuzeni Seren karakteriyle 4. sezonda seyircinin karşısına çıkacak.

ÇUKUR DİZİSİNİN KONUSU

İstanbul'un suçla özdeşleşmiş mahallesi Çukur'un kontrolü Koçova ailesinin elindedir. Suçla bu kadar içli dışlı olsa da ailenin kendine göre kuralları vardır. Bu kurallardan bir tanesi de uyuşturucu yasağıdır. Çukur'da uyuşturucu üretilmez, kullanılmaz, satılmaz. Fakat oyuna yeni dahil olan bir grup bu yasağı delmeye kararlıdır. Önce Koçovalılarla anlaşma yoluna giderler, olmayınca ise var güçleriyle mahalleye ve aileye saldırırlar. Tam aileyi diz çöktürdüklerini düşündükleri sırada öngöremedikleri bir gelişme olur. Yamaç Koçovalı, mahalleye geri döner.

YORUM YAZ