MENÜ

Çukur 92. bölüm fragman (ÇUKUR 92. BÖLÜM İLK SAHNE)

Ekranların vazgeçilmez dizisi Çukur 9 Mart Pazartesi günü yayınlanan Çukur 91. bölümüyle izleyicileri ekran başına kilitledi. İşte Çukur 92. bölüm fragmanı...

Show Tv’nin sevilen dizisi Çukur 9 Mart Pazartesi günü yayınlanan 91. bölümüyle izleyicileri ekran başına kilitledi. “Çukur 92. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?” sorusu da gelecek bölümde neler olacağını merak eden kişiler tarafından aratılmaya başladı. İşte Çukur 92. bölüm fragmanı...

Haberin Devamı

Çağatay'ın Cumali'nin bebeğinin ölümüne neden olması iplerin kopmasına neden oluyor. Yamaç, duydukları karşısında büyük üzüntü yaşarken, artık intikam listesine bir neden daha ekliyor. Show TV ekranlarının merakla takip edilen dizisi Çukur, bu akşam yeni bölümüyle izleyenlerin karşısına çıktı.

Çukur 91. bölüm özeti

Çukur'un kadrosuna bir bomba isim daha katıldı. Her bölümü takipçileri tarafından heyecanla beklenen dizinin oyuncu kadrosuna Barış Arduç katıldı.

Üç sezondur hem reytinglerde hem de sosyal medyada adını zirveye yazdıran ve gerek senaryosu, gerekse imza attığı sosyal sorumluluk projeleriyle dikkatleri üstüne çeken ‘Çukur’un kadrosuna katılan Barış Arduç bundan önceki rollerinden çok farklı bir karakterle seyircinin karşısına çıkacak.

Haberin Devamı

Başarılı oyuncu Koçovalılar’ın büyük düşmanı Çağatay Erdenet’in küçük kardeşi olarak hikayeye dahil olacak. Arık Böke Erdenet’in gelmesi ailede kartların yeniden dağıtılmasına yol açacak.

ÇUKUR OYUNCULARI

Aras Bulut İynemli: Yamaç Koçovalı

Perihan Savaş: Sultan Koçovalı

Erkan Kolçak Köstendil: Vartolu Salih

Öner Erkan: Selim Koçovalı

Rıza Kocaoğlu: Aliço

Kubilay Aka: Celasun

Necip Memili. Cumali Koçovalı

ÇUKUR YENİ SEZON OYUNCULARI

Çukur dizisine yeni oyuncuları arasında Hazal Subaşı ve Damla Sönmez yer alıyor. Ayrıca usta oyuncular Nur Sürer, Meral Çetinkaya ve Salih Kalyon katıldı.

YORUM YAZ