MENÜ

Çukur 91. bölüm fragman (ÇUKUR 91. BÖLÜM İLK SAHNE)

Ekranların vazgeçilmez dizisi Çukur 2 Mart Pazartesi günü yayınlanan Çukur 90. bölümüyle izleyicileri ekran başına kilitledi. İşte Çukur 91. bölüm fragmanı...

Çukur yeni 91.bölüm fragmanı heyecanla biten 90. bölümün hemen ardından merak edilmeye başladı.Çağatay’a karşı direnmekten vazgeçmeyen Yamaç, aradığı desteği ağabeylerinden bulamayınca başka müttefikler edinme yoluna başvurdu. Vartolu, Yamaç'ın isteğiyle mahalledeki sorunların kaynağını bulmak için harekete geçti ve istediği isimi buldu. Çağatay bir taraftan Selim ve Cumali’yi en korktukları şeylerle sınarken diğer yandan Yamaç'a da tehlikeli bir görev verdi. Yamaç’ın bağlılığını ispatlamak için üstlendiği bu görev onun zor bir tercih yapmasına neden oldu.

Haberin Devamı

ÇUKUR YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Çukur dizisi 91. yeni bölüm fragmanı henüz yayımlanmadı. Yayımlandığı anda haberimizde yer alacak.

Çağatay Erdenet (Nejat İşler) Karakteri Çukur'da!

Başarılı oyuncu güçlü bir ailenin ortanca oğlu Çağatay Erdenet rolüyle hikayeye dahil oluyor. Çukur’u yok etmek için harekete geçecek olan Çağatay, Koçovalılarla pek çok kez karşı karşıya gelirken Çukur’da kartların yeniden dağıtılmasına yol açacak. Çağatay rolünü oynayacak olan Nejat İşler kimdir? 1972 İstanbul doğumlu olan Nejat İşler kariyeri boyunca birçok önemli projede yer aldı. Gülbeyaz dizisi, Çemberimde Gül Oya, Behzat Ç Bir Ankara Polisiyesi, Bodrum Masalı, Kaybedenler Kulübü ve Barda projelerinde önemli rollere hayat verdi. Bir dönem ciddi bir hastalık geçiren İşler, hastalığı nedeniyle ekrandan uzak kaldı.

Haberin Devamı

ÇUKUR OYUNCULARI

Aras Bulut İynemli: Yamaç Koçovalı

Perihan Savaş: Sultan Koçovalı

Erkan Kolçak Köstendil: Vartolu Salih

Öner Erkan: Selim Koçovalı

Rıza Kocaoğlu: Aliço

Kubilay Aka: Celasun

Necip Memili. Cumali Koçovalı

ÇUKUR YENİ SEZON OYUNCULARI

Çukur dizisine yeni oyuncuları arasında Hazal Subaşı ve Damla Sönmez yer alıyor. Ayrıca usta oyuncular Nur Sürer, Meral Çetinkaya ve Salih Kalyon katıldı.

YORUM YAZ