MENÜ

Çukur 90. bölüm fragman (ÇUKUR 90. BÖLÜM İLK SAHNE)

Show TV'nin sevilen dizisi Çukur, 89. yeni bölümüyle izleyicisinin karşısına çıktı. İlgiyle takip edilen dizinin 90. bölüm fragmanı ise dizinin takipçileri tarafından merak ediliyor. İşte Çukur 90. bölüm fragmanı...

Son bölümde; Yamaç, Çukur'un gençlerinin uyuşturucuya buluştığını öğrenince çılgına dönüyor. Çağatay'ı alt edebilmek için yeni plan hazırlığına girişiyor. Show TV ekranlarının merakla takip edilen dizisi Çukur, bu akşam yeni bölümüyle izleyenlerin karşısına çıktı.

Haberin Devamı

ÇUKUR 90. BÖLÜM FRAGMANI

Show TV'de yayınlanan Çukur 89. bölüm ile ekranlara geldi. Fenomen dizi yine nefes kesti. Çukur 90. bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizde yer alacak.

ÇUKUR 89. BÖLÜM ÖZETİ

Yamaç, Çağatay’ın hamleleri ile iyice çıkmaza giren Çukur’u yeniden toparlamak için Cumali ve Selim’i de yanına alarak mahalleye dönecek. Selim, Çukurdaki para sıkıntısını çözmek için iş arayışına girerken Yamaç ve Vartolu da dağılan ailenin bütün parçalarını bir araya getirmeye çalışacak. Azer ve Karaca arasındaki yakınlığı fark eden Fadik, soluğu Sultan’ın yanında alacak. Karaca zor bir seçim yapmak zorunda kalacak.

ÇUKUR OYUNCULARI

Aras Bulut İynemli: Yamaç Koçovalı

Perihan Savaş: Sultan Koçovalı

Haberin Devamı

Erkan Kolçak Köstendil: Vartolu Salih

Öner Erkan: Selim Koçovalı

Rıza Kocaoğlu: Aliço

Kubilay Aka: Celasun

Necip Memili. Cumali Koçovalı

ÇUKUR YENİ SEZON OYUNCULARI

Çukur dizisine yeni oyuncuları arasında Hazal Subaşı ve Damla Sönmez yer alıyor. Ayrıca usta oyuncular Nur Sürer, Meral Çetinkaya ve Salih Kalyon katıldı.

YORUM YAZ