MENÜ

ÇUKUR 84. BÖLÜM FRAGMANI (Çukur 84. bölüm ilk sahne)

Show TV’nin aksiyon dolu dizisi Çukur'da heyecan katlanarak artmaya devam ediyor. Çukur'un 3. sezon 16. bölümü (83. bölüm) heyecanlı sahnelerle dizi hayranlarının beğenisini topladı. İşte Çukur 84. bölüm fragmanı...

Show TV'nin 3. sezonuyla da oldukça ilgi görmeye devam eden dizisi Çukur, 83. yeni bölümüyle ekranlara geldi. Fenomen dizinin son bölümüne uzun bir maceranın sonunda babasının katilini öğrenen Vartolu’nun tepkisi damga vurdu. Peki dizinin hayranlarının merakla beklediği Çukur 3. sezon 16. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Çukur 84. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Çukur 84. bölüm fragmanını dizinin takipçileri tarafından merak edilmeye başlandı. Çukur 84. bölüm ilk sahne yayınlandı. İşte Çukur 84. bölüm ilk sahne...

Çukur 83. bölüm özeti!

Çağatay Erdenet’in oyuna girmesiyle birlikte kartlar yeniden dağıtılacak. Yamaç’ın Çağatay karşısında ne yapacağı merak konusuyken Yamaç’tan önce davranan Azer herkesi şaşırtacak. Gizemli Erdenet ailesini en iyi tanıyan Efsun, Çağatay’ın sürpriz ziyaretiyle köşeye sıkışacak. Bir yandan yeni düşmanlarıyla baş etmenin yolunu arayan Koçovalılar bir yandan da Karaca’yı Azer’in evinden almaya çalışan Cumali’yi sakinleştirecek. Karaca’nın Cumali’nin karşısında durduğu anlar nefesleri kesecek. Vartolu’nun Türkiye’ye dönmeye çalışırken tanıştığı bir isim geçmişle ilgili yeni sorular doğuracak.

Haberin Devamı

Uzun bir maceranın sonunda babasının katilini öğrenen Vartolu’nun tepkisi izleyenlere duygu dolu anlar yaşatacak.

ÇUKUR OYUNCULARI

Aras Bulut İynemli: Yamaç Koçovalı

Perihan Savaş: Sultan Koçovalı

Erkan Kolçak Köstendil: Vartolu Salih

Öner Erkan: Selim Koçovalı

Rıza Kocaoğlu: Aliço

Kubilay Aka: Celasun

Necip Memili. Cumali Koçovalı

ÇUKUR YENİ SEZON OYUNCULARI

Çukur dizisine yeni oyuncuları arasında Hazal Subaşı ve Damla Sönmez yer alıyor. Ayrıca usta oyuncular Nur Sürer, Meral Çetinkaya ve Salih Kalyon katıldı.

YORUM YAZ