MENÜ

Çukur 80. bölüm fragmanı (ÇUKUR 80. BÖLÜM İLK SAHNE)

Show TV ekranlarının merakla takip edilen dizisi Çukur'un 79. bölümü yayınlanırken Çukur'un 80. bölüm fragmanı merakla bekleniyor. İşte Çukur 80. bölüm fragmanı...

Showtv'de yayınlanan Çukur 79. bölümüyle izleyicilerle buluşurken Çukur 80. bölüm fragmanı merakla beklenmeye başladı.

Haberin Devamı

ÇUKUR 79. BÖLÜM ÖZETİ

Yamaç’ı, Timsah’ın saldırısından kurtaran gizemli isim merak konusu oldu. Vartolu’nun hamlesiyle Koçovalı kardeşler yeniden bir araya geldi. Çukur’a kardeşini almaya giren Azer karşısında beklemediği birini buldu. Aliço’nun yardımıyla Çukurlu kadınları kurtarmaya giden Kemal ve Metin büyük bir tehlikeyle karşılaştı. Kardeşine karşılık Çukur’dan Kemal’i alan Azer ve Koçovalıların karşılaşması merakla büyük heyecan sahne oldu. Koçovalı kadınlar mahallede olanları takip ederken Saadet’in alacağı sürpriz ayrılık kararı herkesi şaşırttı. Babasının katilini bulmak için gitmeye kararlı olan Vartolu’yla Yamaç’ın yüzleşmesi duygusal anlar yaşanmasını sağladı. Çukur’un en sevilen karakterlerinden birinin sürpriz bir şekilde Çukur’a veda etmesi ise 79. bölüme damga vurdu. Çukur 80. bölüm ilk sahne ise büyük merak konusu oldu.

Haberin Devamı

ÇUKUR 80. BÖLÜM ÖZETİ!

Koçovalı ailesinden Vartolu Sadettin karakterini canlandıran Erkan Kolçak Köstendil'in babasının katili olduğunu sandığı Ziya'nın peşine düşmek için Almanya Berlin'e gidiyor. Yanında Medet ile yolculuk yapan Vartolu'yu burada sürpriz olaylar bekliyor. Peki Çukur 80. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

ÇUKUR OYUNCULARI

Aras Bulut İynemli: Yamaç Koçovalı

Perihan Savaş: Sultan Koçovalı

Erkan Kolçak Köstendil: Vartolu Salih

Öner Erkan: Selim Koçovalı

Rıza Kocaoğlu: Aliço

Kubilay Aka: Celasun

Necip Memili. Cumali Koçovalı

ÇUKUR YENİ SEZON OYUNCULARI

Çukur dizisine yeni oyuncuları arasında Hazal Subaşı ve Damla Sönmez yer alıyor. Ayrıca usta oyuncular Nur Sürer, Meral Çetinkaya ve Salih Kalyon katıldı.

YORUM YAZ