MENÜ

Çukur 78. bölüm fragman (ÇUKUR 78. BÖLÜM İLK SAHNE)

Show TV’nin sevilen dizisi Çukur'un 77. bölümü yayınlanırken önümüzdeki hafta yayınlanacak 78. bölümünün fragmanı merak konusu oldu. İşte Çukur 78. bölüm fragmanı...

SHOW TV ekranlarının vazgeçilmez dizisi Çukur, 25 Kasım Pazartesi akşamı 77. bölümüyle ekranlara gelirken Çukur 78. bölüm fragmanı merakla bekleniyor.

Haberin Devamı

ÇUKUR 77. SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Efsun’un müdahalesiyle Yamaç ve Azer kapışmalarına kısa bir ara vermek zorunda kalırken Akın kendini eski müttefiklerine kabul ettirmenin çaresini arayacak.

Aliço kendine gelip İdris’i sorunca bütün aile bir kez daha İdris’in yokluğuyla yüzleşmek zorunda kaldı. Ziya’dan öğrendikleriyle birlikte kafasındaki soru işaretleri artan Vartolu, babasının katiline bir adım daha yaklaşmak için Almanya'ya gidecek

Çukur sakinleri mahalleye yapılacak bir saldırıya karşılık vermeye hazırlanırken bu kez hiç beklemedikleri bir yerden vurulunca harekete geçecek ve karşılarına sürpriz bir isim gelecek.

ÇUKUR 78. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Çukur yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizde olacak. İşte Çukur 78. bölüm ilk sahnede yaşananlar...

Haberin Devamı

ÇUKUR OYUNCULARI

Aras Bulut İynemli: Yamaç Koçovalı

Perihan Savaş: Sultan Koçovalı

Erkan Kolçak Köstendil: Vartolu Salih

Öner Erkan: Selim Koçovalı

Rıza Kocaoğlu: Aliço

Kubilay Aka: Celasun

Necip Memili. Cumali Koçovalı

ÇUKUR YENİ SEZON OYUNCULARI

Çukur dizisine yeni oyuncuları arasında Hazal Subaşı ve Damla Sönmez yer alıyor. Ayrıca usta oyuncular Nur Sürer, Meral Çetinkaya ve Salih Kalyon katıldı.

YORUM YAZ