MENÜ

Çukur 64. bölüm fragmanı! ÇUKUR 64. BÖLÜM İLK SAHNE

Çukur 63. son bölümü ile ekrana geldi. Çukur dizisi 2. yeni sezonunun 30. bölümünde; Yamaç Akşın'ın ölümü tüm aileyi sarstı. Peki Çukur'un 63. son bölümünde başka neler yaşandı? Çukur 64. bölüm fragmanı geldi mi?

Çukur 64. bölüm fragmanı! ÇUKUR 64. BÖLÜM İLK SAHNE

Show TV ekranlarında Çukur'un bu haftaki bölümü izleyicileri ekran başına kitledi. Akşın'ın Çukur'da yaşanacak gelişmeler izleyiciler tarafından merak ediliyordu. Dizide bu hafta aksiyon doruktaydı. Şimdi izleyiciler merakla Çukur 64. bölüm fragmanını bekliyor.

Haberin Devamı

ÇUKUR SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Akşın'ın kaçırıldığı haberi, Çukur'a kor gibi düşecek. Bir kayıpla daha baş edecek gücü olmayan Koçovalılar, dört bir koldan Akşın'ı bulmak için seferber olacak.

SALİH VE SAVAŞ MÜCADELESİ BAŞLIYOR

Aliço, Yüzüklü'nün bıraktığı ipucu sayesinde Akşın'a adım adım yaklaşacak. Bu sırada Vartolu Salih de, Çukur'da kendi kurallarına göre iş yapmaya çalışan Savaş ile mücadele içine girecek.

KOÇOVALILARA YENİ DÜŞMAN

İki tarafın yüzleşmesi, Koçovalıların karşısına yeni bir düşmanın çıkmasına neden olacak. Yüzüklü'nün Yücel olduğunu öğrenen Yamaç, bu gerçekle sarsılırken; Yamaç'la birlikte beklenmedik sürpriz bir isim Yücel'le karşı karşıya gelecek.

ÇUKUR 64. YENİ FRAGMANI GELDİ Mİ?

Haberin Devamı

Çukur yeni bölüm fragmanı henüz Show TV tarafından yayınlanmadı. Çukur'un 64. yeni bölüm fragmanı aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz…

YORUM YAZ